İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademil Personel İlanı 2

İlan Giriş : 16 Kasım 2004 22:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademil Personel İlanı 2

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademil Personel İlanı

Hürriyet/ 16.11.2004

Aşağıda anabilim dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

1- İstenen Belgeler:
a) Profesör ve doçent kadroları daimi statüde olup, 2547 Sayılı Kanun'da belirtilen şartlara haiz adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi, yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı profesörler 6 nüsha, doçentler 4 nüsha olarak hazırlayarak,
b) Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, doktora diploması ile (varsa Merkezi Doçentlik Yabancı Dil Sınavı Başarı Belgesi, KPDS başarı belgesi veya ÜDS sonuç -asgari 65 puan- belgesi) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı 4 nüsha olarak hazırlayarak,
c) Öğretim Görevlisi ve okutman kadrolarına başvuracak adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgeleri ile varsa bilimsel çalışma ve yayınları ile birlikte, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampüs alanı Urla-İZMİR) müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımaları gerekmektedir.

3- Başvuracakların, yabancı dilde (İngilizce) eğitim - öğretim yapan Yükseköğretim Kurumlarında görev alacak öğretim elemanları için öngörülen atanma şartları ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamaları gerekmekte olup, sözkonusu kriterler http://www.iyte.edu.tr sitesinden temin edilebilir.

4- Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5- Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVAN ADET AÇIKLAMA
Rektörlük - Yardımcı Doçent 1 Eğitim bilimlerinde program geliştirme, Çağdaş öğretim metotları ve eğiticilerin eğitimi konularında Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Rektörlük - Yardımcı Doçent 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce öğretmenliği, İngilizce Mütercim-Tercümanlık, İngiliz Dilbilim Bölümlerinden mezun, hazırlık sınıfı öğreniminde ders verebilecek deneyime sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Profesör 1 Partikül teknolojisi, cevher hazırlama, konularında araştırma ve Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Yardımcı Doçent 2 Biyomühendislik konularında Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Yardımcı Doçent 1 Yazılım Mühendisliği, Veri Tabanları, Yapay Us konularında Çalışmalar yapmış olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühen. Yardımcı Doçent 1 Mikrodalga konusunda Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim Görevlisi 1 Bilgisayar destekli mühendislik Çizimi ile yüzey ve katı modelleme konusunda Çalışmaları olmak. Çok iyi derecede ingilizce bilmek.
Fen Fakültesi Matematik Profesör 1 Uygulamalı Matematik konusunda Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Fen Fakültesi Matematik Doçent 1 Cebir konusunda Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Fen Fakültesi Matematik Yardımcı Doçent 1 Uygulamalı Matematik konusunda Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Yardımcı Doçent 1 Laserlerin atomik spektrometrik uygulamaları konusunda Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Yardımcı Doçent 1 Kütle spektrometri ile protein, amino asit, paptit tayinleri konusunda Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Yardımcı Doçent 1 Organik Kimya, Tıbbi Kimya konularında Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.
Fen Fakültesi Biyoloji Profesör 1 Moleküler biyoloji, genetik ve immünoloji konularında Çalışmaları olmak. Uluslararası düzeyde yayınları olmak.