Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Haziran 2011 08:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi ile öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuracak adayların, 2547 sayılı Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23. ve 25. Maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları şartıyla;

DOÇENT kadroları için

Daimi statüde çalışmayı kabul edecek adayların başvurdukları birim, anabilim dalını belirttikleri dilekçelerine; doçentlik başarı belgesini, özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdanı suretini, (2) adet fotoğrafın yanı sıra yine özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgesini, yayın listelerini, bilimsel yayınlarını içeren (4) takım dosyayı ekleyerek. Üniversite REKTÖRLÜGÜ'ne, şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

YARDIMCI DOÇENT kadroları için

Adayların, başvurdukları birim, bölüm ve bildikleri yabancı dili belirttikleri dilekçelerine; özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdanı suretini, öğrenim belgelerini, (2) adet fotoğrafın yanı sıra yine özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdanı suretini, öğrenim belgelerini, yayınlanmış veya yayınlanacak olan sanatsal çalışmalarını, doktora veya sanatta yeterlik belgelerini dosyalan ile birlikte<4; takım halinde ekleyerek, ilgili DEKANLIĞA/MÜDÜRLÜĞE, şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmeler dikkate

alınmayacaktır)

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvuru süresi, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün olup, son başvuru tarihi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.

Kadro dereceleri ve sınava ilişkin diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

Duyurulur.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

ANABİLİM DALI UNVANI

Sistematik Felsefe ve Mantık Doç. 1 -Bilgi Teorisi ve Bilim

Felsefesi alanlarında çalışmış olmak ve bu alanda yayın çıkarmış olmak

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

BÖLÜMÜ UNVANI ADET AÇIKLAMALAR

Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu Yrd. Doç. 1 Güzel Sanatlar Fakültelerinin Resim Bölümünde lisans, yüksek lisans ve sanatta yeterlik yapmış olmak. ?Renk, perspektif ve temel tasarım konusunda uzman olmak.

DEVLET KONSERVATUVARI

UNVANI ADET AÇIKLAMALAR

Yrd. Doç. 1 Devlet Konservatuarları Müzik Bölümü,

Üfleme ve Vurma Çalgılar Anasanat Dalı, Fagot Sanat Dalında Sanatta Yeterlik belgesini almış olmak.

29/06/2011 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlanmıştır.