Edirne Yenimucahir Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Haziran 2011 10:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Edirne Yenimucahir Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı
EDİRNE İLİ KEŞAN İLÇESİ YENİMUHACİR BELEDİYE BAŞKANLIGINA

İLK DEFA ATANACAK İTFAİYE ERİ ALIMI İLANI

Yenimucahir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15,16,ve 17. maddeleri ile 1104.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yünetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'te belirtilen hükümler çerçevesinde Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda Sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, kpss taban puanı ve türü belirtilen itfaiye Eri kadrosuna merkezi sınavdan (KPSS) komisyonca belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından en yüksek puandan başlanmak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınav ile 1 Adet İtfaiye Eri alımı yapılacaktır.

SİNİFİ ÜNVANI DERECE ADET CİNSİYET KPSS PUAN TÜRÜ TABAN PUANI EGITIM DURUMU

GIH Itfaiye Eri 9 1 E/K KPSSP3 56 Lisans düzeyinde egitim veren Fakültelerinden mezun olmak

İTFAÎYE ERLİĞİNE BAŞVURU ŞARTLARİ

1) Türk vatandaşı olmak,

2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3) 6S7 Sayılı Devlet Memurları kanununun 48.maddesimn (A) fıkrası nda belirtilen özellikleri taşımak,

4) Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak,

5) Erkek adaylar için Askerlikle ilişkisi bulunmamak

6) Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla ittaiyc teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

7) Tartılma ve ölçülme aç kanıma, soyunuk ve çıplak ayakla olmak, kaydıyla erkeklerde en az 1.67 m, kadınlarda en az 1.60 m boyunda olmak vc byyun I m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında ( +,-) 10 kg. dan fazla fark olmamak,

8) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi {ÖSYM) tarafından yapılan 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sın:ıvına(KPSS) gimıiş olmaları ve Lisans Mezunları için KPSSP3 puan türünden yukarıda sınav komisyonunun belirlemiş olduğu taban puanı ve üzerinde KPSS puanı almaları şarttır

9) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ve ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

10) Kalıcı ve bulaşıcı hastalığı olmamak, itfaiye eri görevini düzenli biçimde yapmaya engel olacak bir özrü bulunmamak.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvurular 08/07/20l1 tarihinde sabah saat 09:00'da başlayacak ve aynı gün saat 15:00'da sona erecektir. Adaylar başvurularını eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurullmuk suretiyle aşağıdaki belgeler eklenerek Edirne İli. Keşan İlkesi, Yenirouhacir belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, tnvnii Mahallesi, Kütüphane Caddesi No:5 Yenimuhacir/Keşan /EDİRNE adresine şahsen yapacak olup, posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER :

Yazı içleri müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde takonınez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir

1)T.C Kimlik no'lu Nüfiıs Cüzdanı fotokopisi

2) Öğrenim durumlarını gösterir belge,

3) Son Altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık tötograt'( 1 adedi Başvuru Formuna yapıştırılacaktır.)

4) 2010 yılı KPSS Sonuç Belgesi

5) Görevini devamlı yapmaya engel olmadığına dair sığlık raporu (sağlık ocaklarından)

6) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge,

7) Hastane veya sağlık ocaklarından alınmış boy kilo ölçümüne ilişkin belge

SINAVA ÇAĞRILACAK ADAYLARİN AÇIKLANMASI

KPSS başarı puan sınısına göre sınava çağrılacak adayların listesi Yeni muhacir Belediyesi ilan panosuna asılarak yayınlanacaktır. Sınava giriş belgeleri Yenımuhacir Belediyesi Yazı İşleri Müdürlügünden alınacaktır.

SINAV YERİ VE ZAMANI:

Sözlü mülakat ve dayanıklılık testi sınavı 25/07/2011 günü saat 11:00 da Edirne İli. Keşan İlçesi, Yenimuhacir Belediye Başkanlığı, inönü Mahallesi, Kütüphane Caddesi No:5 Yeııiıııuhâcir/Keşan /EDIRNE adresine Başkanlık Makam odasında yapılacaktır.

SINAV KONULARI:

1) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

3) 657 saydı Devlet Memurları Kanunu,

4) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuat

5) Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 16.maddesinin 5-bûndi gereği sözlü sınava giren adayların dayanıklılık testi dahil olmak üzere, bu yönetmelikte utanmak için öngörülen genel ve özel şartlari taşıyıp taşımadıkları açısından değerlendirilmesi.

(Not: Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların yanlarında dayanıklılık testi için eşofman ve spor ayakkabısı getirmeleri gerekmektedir)

DEGERLENDIRME

Sınav komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavdan 70 puanın allında ııot alan adaylar başarısız sayılacaktır. Başarılı olabilmek için 100 Özerinden 70 puan almak gerekmektedir. Baharı notu sözlo sınavda alınan nottur. Sınav sonuçları en yüksek not alandan taşlayarak sıralandırmak sureti ile belirlenecektir Ayrıca bu ilanda belirtilen kadro sayısı kadar yedek aday belirlenerek yedek başarı listesi ilan edilecektir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine sırasıyla yedek adaylardan atama yapılacaktır Sınav sonuçları kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

ILANEN DUYURULUR