Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Haziran 2011 08:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
BİRİMİ BÖLÜM ABD UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Atatürk Meslek Yüksekokulu     Doçent 1 1 Sıkıştırılmış spin durumları ve radyasyon madde etkileşmeleri alanında çalışmaları olmak.
Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Sanat Tarihi Profesör 1 1 El sanatları alanında çalışmaları olmak.
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı Doçent 1 1 Yeni Türk Edebiyatı alanında çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Fizik Fizik Profesör 1 1 Yarı İletken teknolojileri alanında çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Fizik Fizik Doçent 1 2 Katıhal fiziği alanında çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Kimya Doçent 1 1 Analitik Kimya alanında çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Kimya Doçent 1 1 Anorganik Kimya alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Fizik Eğitimi Doçent 1 2 Fizik eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Kimya Eğitimi Profesör 1 1 İyon seçici elektrotlar alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Matematik Eğitimi Doçent 1 1 Analizler ve fonksiyonlar teorisi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Matematik Eğitimi Doçent 1 1 Matematik eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Zihinsel Engelliler Eğitimi Profesör 1 1 Zihinsel engellilere okuma yazma öğretimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Doçent 1 1 Bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretimi Profesör 1 1 Program geliştirme ve öğretmen yetiştirme alanlarında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretimi Doçent 1 1 Eğitim programları ve öğretimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Profesör 1 1 Ölçme değerlendirme alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Profesör 1 1 Okul rehberlik hizmetleri ve rehberlik programları alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Profesör 1 1 Viyola ,piyano ve müzik kuramları alanlarında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Profesör 1 1 Keman eğitimi ve müzik öğretimi alanlarında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Doçent 1 1 Keman ve şan alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Arap Dili Eğitimi Profesör 1 1 Arap dili edebiyatı ve kültürü alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Arap Dili Eğitimi Doçent 1 1 Arapça çeviribilim alanında çalışmaları olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Resim Profesör 1 1  
Mimarlık Fakültesi Mimarlık Mimarlık Doçent 1 1 Enerji etkin bina tasarımı alanında çalışmaları olmak.
Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Şehir ve Bölge Planlama Doçent 1 1 Metropoliten planlama ve yönetim alanında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (Geoteknik) Doçent 1 1 Dinamik üç eksenli ve gosentetikler konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Kimya Mühendisliği Profesör 1 1 Gözenekli katılarda reaksiyon ve difüzyon konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Kimya Mühendisliği (Kimyasal Teknolojiler) Profesör 1 1 Fermantasyon kinetiği, radyasyon prosesleri konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Kimya Mühendisliği (Proses ve Reaktör Tasarımı) Doçent 1 1 Malzeme üretimi ve korozyon alanında çalışmalar yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Halk Sağlığı Hemşireliği Doçent 1 1 Halk sağlığı hemşireliği alanında çalışmaları olmak.
Sanat ve Tasarım Fakültesi El Sanatları Tasarımı ve Üretimi   Doçent 1 1 El ve makine nakışları konusunda çalışmaları olmak.
Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı   Doçent 1 1 Temel sanat eğitimi ve suluboya teknikleri konusunda çalışmaları olmak.
Sanat ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı   Doçent 1 1 Hazır giyim işletmelerinde üretim sistemleri konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1 1 Jet ventilasyon ve Toksikoloji konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Doçent 1 1 Transplantasyon
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Mikrobiyoloji Profesör 1 2  
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Biyokimya Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıp Tarihi ve Etik Profesör 1 1 Tıp etiği ve tarihi alanında çalışmaları olmak.
Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Çalgı Eğitimi (Kanun) Yardımcı Doçent 3 1 Kanun icracılığında ve Kanun eğitiminde yetkin olmak.
Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Çalgı Eğitimi (Ney) Yardımcı Doçent 3 1 Ney icracılığında ve ney eğitiminde yetkin olmak, ulusal ve uluslar arası icraları bulunmak.
Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Çalgı Eğitimi (Ud) Yardımcı Doçent 3 1 Ud icracılığında ve Ud eğitiminde yetkin olmak, doktorasını ud ekolleri üzerine yapmış olmak, ulusal ve uluslar arası icraları bulunmak.
Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müzikoloji Müzikoloji Yardımcı Doçent 3 1 Türk müziği araştırmaları metodolojisi üzerine çalışmaları olmak.
Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müzikoloji Müzikoloji Yardımcı Doçent 3 1 Türk müziği alanında çalışmaları olmak.