Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Haziran 2011 08:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ege Üniversitesi Rektörlüğünden :

2547 SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.

Üniversitemiz akademik kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgiye üniversitemizin http://www.ege.edu.tr/ adresli web sayfasından ulaşılabilir. İlan olunur.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİMDALI KADRO ÜNVANI KADRO DERECESİ ADET AÇIKLAMALAR
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Kemik ve Beyin Tümörleri alanında en az 10 yıllık deneyime sahip Pediatrik Onkoloji uzmanı
EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ EĞİTİM YÖNETİMİ, TEFTİŞİ, PLANLAMASI VE EKONOMİSİ ANABİLİM DALI PROFESÖR 1 1 Doktora ve Doçentlik derecelerini Eğitim Yönetimi,Denetimi,Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı?ndan almış olmak ve Sınıf Yönetimi konusunda çalışmaları olmak
EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ PROFESÖR 1 1 Doçentliğini Bilgisayar ve Kontrol Teknolojileri Eğitimi Bilim Dalı?ndan almış,Programlama Dilleri, Grafik ve Animasyon derslerini verebilecek düzeyde bilgisi olmak
EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ PROFESÖR 1 1 Doçentliğini Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilim Dalı?ndan almış olmak
EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ RESİM İŞ EĞİTİMİ DOÇENT 3 1 Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı'nda doktora yapmış ve Plastik Sanatlar alanında Doçent ünvanı almış olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ZOOLOJİ PROFESÖR 1 1 Vektör Biyoekolojisi ve Kontrolü Halk Sağlığı Zararlıları ile Mücadele, Biyolojik Mücadele ve Bitkisel İnsektisitler konularında deneyimli ve yayınları olmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ANALİTİK KİMYA PROFESÖR 1 1 Analitik Kimya Dalında Doçentlik Unvanını almış olmak. Elektroanalitik Kimya, Kimyasal Modifiye Elektrotlar (FIA) Analizi konusunda deneyimli olmak.
FEN FAKÜLTESİ ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ ASTROFİZİK DOÇENT 2 1  
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ GENEL BİYOLOJİ DOÇENT 2 1 Bitkilerde Oksidatif Stres ve Antioksidant Savunma Sistemleri konusunda uluslararası yayınları olmak.
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK TOPOLOJİ DOÇENT 1 1 Fuzzy Topolojik Uzaylar, Kompaktlaştırmalar ve Minimal Uzaylar üzerine çalışmaları ve yayınları olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ FELSEFE FELSEFE TARİHİ PROFESÖR 1 1  
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ GEOTEKNİK DOÇENT 2 1 Doçentlik ünvanını İnşaat Mühendisliği ( Geoteknik )alanında almış olmak. Zemin Dinamiği konusunda çalışmaları bulunmak
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ KONSTRÜKSİYON VE İMALAT DOÇENT 1 1 Makine Mühendisliği alanında Doçent ünvanına sahip olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI PEYZAJ MİMARLIĞI DOÇENT 2 1 Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı'nda doktora yapmış olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLERİ ORTODONTİ PROFESÖR 1 1  
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLERİ AĞIZ-DİŞ VE ÇENE HASTALIKLARI CERRAHİSİ DOÇENT 1 1  
ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ ANALİTİK KİMYA PROFESÖR 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak ve Eczacılık Fakültesinde Analitik Kimya alanında en az 5 yıl Doçent olarak çalışmış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZACILIK MESLEK BİLİMLERİ FARMAKOLOJİ DOÇENT 1 1 Lisans eğitimini Eczacılık Fakültesinden almış olmak, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik derecesini Farmakoloji alanında yapmış olmak, Deneysel Erken Ateroskleroz alanında yayımlanmış çalışmalar yapmış olmak.
İZMİR ATATÜRK SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK   DOÇENT 1 1 Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı'nda doktora yapmış olmak, Amputasyon Bakımı konusunda deneyimlere sahip, Doçentlik ünvanını Hemşirelik alanında almak