Ağrı il özel idaresi sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 15 Haziran 2011 10:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ağrı il özel idaresi sözleşmeli personel alım ilanı

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİGİNDEN

İLAN

Ağrı İI Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 36. ve 5393 Sayılı Belediye kanununun 49. maddesinin 3. fıkrasına göre aşağıdaki tabloda belirtilen niteliklerde tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılacaktır.

S.No: Ünvanı Sınıfı Adet

1- İnşaat Mühendisi T.H.S 3

2- İnşaat Teknikeri T.H.S 1

SÖZLEŞMELİ PERSONEL OLARAK ÇALIŞTIRILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

A- Genel Şartlar

1- Türk Vatandaşı olmak.

2- 657 sayılı Kanunun 40. maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak, müracaat tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak.

3- Aynı kanunun değişik 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak. .

5-Taksirli suçlar hariç olmak üzere, 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve hasiyet kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satırlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hürriyet bağlamcı ceza ile hükümlü bulunmamak.

6- Askerlik Durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak.

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. maddesi hükmü saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

B-) Özel Şartlar

1- Hizmet göreceği sınıf için 657 sayılı devlet memurları kanununun 36. ve 41. maddelerinde belirlenen öğretim ve eğitim kurumlarının birinden diploma almış olmak.

BAŞVURU TARİHİ BAŞVURU ŞEKLİ VE SINAV YERİ

1-Sözleşmeli çalıştırılacak personel için başvuruda istenen belgeler;

a) İş talep dilekçesi.

b) Öğrenim diploması yada mezuniyet belgesinin aslı ve tasdikli sureti.

c) Üç (3) Adet vesikalık fotoğraf.

d) Sabıkası bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından son üç ay içinde alınmış belgenin aslı.

e) Nüfus cüzdan sureti.

f) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, ertelemiş veya muaf olduğunu gösteren belge.

g) Özgeçmişi.

2- Başvuru Tarihi Başvuru Şekli ve Yeri:

Adayların sözlü sınava katılabilmek için yukarıda sayılı başvuru belgelerini ilan tarihinden İtibaren 27/06/2011 tarihine kadar (Mesai günlerinde saat 08.00- 17.00) Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekir. Bu tarih ve saatten sonra başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.Eksik bilgi ve belgeler ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3- Sınav: Yarışma sınavı sözlü olarak yapılacaktır. Sınav kurulu adayların çalıştığı alandaki mesleki tecrübe ve bilgi birikimi adayın kavrayış ifade ve temsil kabiliyeti muhakeme gücü görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı da göz önüne alarak her türlü değerlendirme yapmaya yetkilidir.

4- Sınav Yeri Tarihi: Sözlü yarışma sınavı 28/06/2011 tarihinde saat 10:00'da Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği adresinde yapılacaktır.

5- Sınav Sonuç İlanı: Sınav sonuçları Genel Sekreterlikçe ilan edilir. Ve ayrıca sınav sonucu, göreve başlama çağrısı ile birlikte kazanan adaylara yazılı olarak bildirilir.

İlanen Duyurulur.