Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Haziran 2011 08:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Biriminde açık bulunan ve aşağıda birim ve anabilim dalı ile unvanı belirtilen kadroya 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların, Aksaray Üniversitesi Senatosu tarafından 13.01.2010 tarih ve 2010-01/01 sayılı kararı ile kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu tarafında onaylanan ?Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri?nde belirtilen asgari kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanların başvuruları işleme konulmayacaktır. (Ayrıntılı bilgiye http://www.aksaray.edu.tr adresindeki ?Bilgi/Belge? bölümünden ulaşılabilir.)

İlan edilen kadroya başvuran adaylar, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin 17. maddesinde istenilenlerle birlikte 3 (üç) adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, diploma (Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitlerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.) ve öğrenim durumunu gösterir belgelerden oluşan dosyayı 6 (altı) nüsha olarak hazırlayacakları yayın dosyalarını (özgeçmiş, yayın listesi ve atıflar) imzalı bir dilekçe ile birlikte 10 Haziran 2011 ile 25 Haziran 2011 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVANI ADETİ AÇIKMALA
Mühendislik Fakültesi Enerji Profesör 1 Nükleer Enerji alanında yayınları bulunmak