Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Haziran 2011 07:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜMDEN SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALİMİ İLANI

Pamukkale Üniversitesi SağEık Araştırına ve Uygulama Merkezi (gjderieri döner sermaye) ve Rektörlük birimlerinde (giderleri öz gelirlerinden} çalıştınlmak üzereh 657 Sayılı Devlet Memurian Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar uyarınca belirtiler unvanlara 2010 yılında KPSS (B) grubu katılanlardan puan sıralaması esas alınmak suretiyle 57 adet çeşitli unvanlarda sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Hemşire 1 Yüksekokullann [lisans) Hemşirelik programından mezun olmak (belgelendirmek), Beyin cerrahi ve nöroloji servislerinde en az 4 yıl çalışmış olmak.
Hemşire 3 Yüksekokulların (lisans) Hemşirelik programından mezun olmak (belgelendirmek), yoğun bakımda en az 2 yıl çalışmış olmak, (CPR) belgesine sahip olmak.
Hemşire 1 Yüksekokullann (lisans) Hemşirelik programından mezun olmak (belgelendirmek}, KVC yoğun bakımda en az 2 yıl çalışmış olmak, (CPR) belgesine sahip olmak.
Hemşire 3 Yüksekokullann (lisans) Hemşirelik programından mezun olmak (belgelendirmek), organ nakli veya kardiyovasküler cerrahi (KVC) servislerinde en az 2^[çalışmış olmak.
Hemşire 2 Yüksekokullann [lisans) Hemşirelik programından mezun olmak (belgelendirmek), dahiliye servisinde en az 2 yıl çalışmış olmak.
Hemşire 3 Yüksekokulların [lisans) Hemşirelik mezun olmak (belgelendirmek), pediatri yoğun bakım veya pediatrik cerrahi servisinde veya acil serviste en az 1 yıl çalışmış olmak.
Hemşire 14 Yüksekokullann [lisan^önlisans) Hemşirelik veya Sağlık Memuriuğu programından mezun olmak (belgelendirmek),
Hemşire 3 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memuriuğu programından mezun olmak (belgelendirmek), en az 1 yıl hastanede çalışmış olmak
Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Sağlık Memuriuğu programından mezun olmak (belgelendirmek), 5 ay Sterilizasyon Ünitesinde ve genel cerrahi servisinde olmak üzere en az 4jyıi hastane deneyimi olmak
Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Sağlık Memurluğu programından mezun olmak (belgelendirmek), en az 5 yıl hastanede malzeme planlama biriminde çalışmış olmak.
Diğer Sağlık Personeli 2 Sağlık Meslek Liselerinin Ebelik programından mezun olmak (belgelendirmek), en az 2 yıl yoğun bakımda çalışmış olmak.
Diğer Sağlık Personeli 1 Yüksekokullann (önlisans) Ebelik programından mezun olmak (belgelendirmek), Kadın Hastalıkları ve Doğum servisinde en az 4 yıl çalışmış olmak
Diğer Sağlık Personeli 1 Yüksekokullann lisans ebelik programından mezun olmak, en az 6ay yoğun bakım olmak üzere toplam 1 yıl hastane deneyimi olmak
Diğer Sağlık Personeli 3 Yüksekokullann {önlisans/lisans) Ebelik programından mezun olmak (belgelendirmek), Çocuk Acil veya Doğumhane veya Pediatri Yoğun Bakım veya Yoğun Bakım servislerinde en az 6 ay çalışmış olmak.
Sağlık Teknikeri 3 Üniversitelerin Biyoloji veya Laboratuar veya Tıbbi Laboratuar bölümünden mezun olmak [belgelendirmek) ve yataklı tedavi kurumlannda kan bankası/kan merkezinde en az 4 yıl çalışmış olmak, Sağlık Bakanlığından alman Kan Bankacılığı Uygulamaları Eğitim; Sertifikasına sahip olmak, terapotfk aferez ve donör aferezi konusunda en az 4 yıl deneyimli olmak (belgelendirmek)
Sağlık Teknikeri 2 Üniversitelerin Biyoloji veya Laboratuar veya Tıbbi Laboratuar bölümünden mezun olmak {belgelendirmek) ve yataklı tedavi kurumlarında hematoloji iaboratuariannda en az 3 yıl çalışmış olmak (belgelendirmek)
Sağlık Teknikeri 7 Üniversitelerin Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği veya Paramedik bölümünden mezun olmak (belgelendirmek)
Sağlık Teknikeri 5 Yüksekokullann [önlisans) Anestezi programından mezun olmak (belgelendirmek),
Sağlık Teknikeri 1 Yüksekokullann [önlisans) Radyoloji programından mezun olmak (belgelendirmek), en az 3 yıl hastanede çalışmış olmak.

NOT: Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri l(bir) ay içerisinde fesh edilecektir. Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ite 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde A fıkrasında belirtiler şartlar aranır. Ödemeler Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünden karşılanacaktır.

I. GENEL ŞARTLAR:

1 - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen sürefer geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı çıkanlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandincilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat kanştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan maSvartığj değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4- Erkekler için askeriik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

6- Lisans mezunlan için 2010 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunlan için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

7- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Karunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyfe kurumlann- ca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumlann sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmüne uygun olması.

II. ÖZEL ŞARTLAR:

1- Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak,

2- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- 2010 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

III. BAŞVURU:

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde

1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve sabska kaydı

2- Diploma fotokopisi,

3- 2010 yılı KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puanını gösterir belge.

4- 2 adet fotoğraf

5- Erkeklerde askerlik durumunu gösterir belge ile

Pamukkale Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ([email protected]) adresinden temin edilecek Başvuru formunu doldurarak Pamukkale Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir, {Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir )

IV. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Pamukkale Üniversitesinin ([email protected]) adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki kata kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır, Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, aynca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylann sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayıp Pamukkale Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayıp teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.