Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 26 Mayıs 2011 15:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Üniversitemize başvuran tüm Yardımcı Doçentlerin yabancı dil sınavları 13/06/2011 günü saat 10.00?da Fen Edebiyat Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.

Başvuracak Adaylardan;

1-Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formunu, (İnternet sitemizde yer almaktadır) yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2- Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

3-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvurdukları Anabilim Dallarını ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, iki adet fotoğraf ve doktora diplomalarının tasdikli örneği, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme puan bildirim formunu (İnternet sitemizde yer almaktadır) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı, başvurdukları Fakülte Dekanlığına veya Yüksekokul Müdürlüğüne;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

DUYURULUR.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ Açıklama
Eğitim Fakültesi İlköğretim Okulöncesi Eğitimi Yrd.Doç. 4 1 Anaokulu öğretmenliği mezunu olmak. Yüksek Lisans ve Doktorasını Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yapmış ve değerler eğitimi çalışmış olmak.
Eğitim Fakültesi İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Yrd.Doç. 4 1 Yeniçağ Tarihinde çalışıyor olmak. 17. yüzyıl Osmanlı şehir tarihçileri alanında uzman olmak.
Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Muhasebe Finansman Doçent 1 1 Finans alanında doçent unvanı almış olmak.
Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Ticaret ve Finansman Doçent 2 1 Yönetim ve Organizasyon alanında doçent unvanını almış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Halk Sağlığı Profesör 1 1 Tıp Doktoru ve Halk Sağlığı Bilim Doktoru olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Acil Tıp Yrd.Doç. 3 1 Travmalı Hastalarda Okült Kanamanın tanısı için Ultrason ile Seri Vena Kava İnferior Ölçümü konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yrd.Doç. 3 1 Osteoporoz ve fibromiyaljide antioksidan enzim çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Biyokimya Profesör 1 1 Tıp Doktoru ve Biyokimya Bilim Doktoru olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Mikrobiyoloji Doçent 2 1 Tıp Doktoru olmak, moleküler viroloji konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kalp ve Damar Cerrahisi Yrd.Doç. 3 1 İskemi-Reperfuzyon hasarı konusunda çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Profesör 1 1 Jinekolojik onkoloji cerrahisi yan dal uzmanı olmak ve postpartum kanama konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Profesör 1 1 Meme Cerrahisi konusunda deneyimli olmak.
Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bahçe Bitkileri Profesör 1 1 Meyve yetiştirme ve ıslahında doku kültürleri çalışmış ve sert kabuklu meyve türlerinde çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Entomoloji Doçent 1 1 Kestane zararlıları ve Entomopatojen Nematodlar konusunda çalışmaları bulunmak.
Atça Meslek Yüksekokulu - - Yrd.Doç. 3 1 Tarımsal işletmelerin verimlilik analizleri konusunda çalışmaları olmak.
Aydın Meslek Yüksekokulu - - Yrd.Doç. 3 1 Uzaktan Eğitim konusunda Doktora çalışması olmak, Uzaktan Eğitim ve Yazılım konusunda deneyimi bulunmak.