Memurlar.Net

Türkeli Köylere Hizm. Götürme Bir. Geçici İş Makineleri Yağcısı, Silindir ve Yükleyici (Loder) Operatörü Alım İlanı

İlan Giriş : 2011-05-24T07:34
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14
Türkeli Köylere Hizm. Götürme Bir. Geçici İş Makineleri Yağcısı, Silindir ve Yükleyici (Loder)  Operatörü Alım İlanı

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

TÜRKELİ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
Son Başvuru Tarihi : 01 Haziran 2011
Yayınlanma Tarihi : 23 Mayıs 2011

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; İŞVEREN İSTEĞİ ÜZERİNE NOTER KURASINA EN AZ İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM VE ÜSTÜ BİR EĞİTİM DÜZEYİNE SAHİP OLANLARDA KATILABİLİR. -Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ve İşkur İl/Şube müdülüklerimizden başvuru yapabilirler. kamu kurum ve kuruluşların sürekli (daimi),geçici taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufüs Kayıt Sisteminde kayıtlı Adresleri dikkate alınır. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. -Kuraya tabi taleplerde kuranın hangi gün, saat ve adreste çekileceği belirtilecektir. -Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. -Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde (Maden Kanunu kapsamında öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. -Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. NOTER KURA TARİHİ:10.06.2011 CUMA GÜNÜ SAAT: 14:00'DA TÜRKELİ KAYMAKAMLIK HİZMET BİNASINDA ÇEKİLECEKTİR. ÇEKİLİŞTE ADI ÇIKANLARIN SÖZLÜ VE MULAKAT TARİHLERİ TÜRKELİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNCE İLAN EDİLECEKTİR. DİĞER ŞARTLAR 1-EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK 2-G SINIFI EHLİYETE(SİLİNDİR OPERATÖRÜ) SAHİP OLMAK. 3-TÜRKELİ İLÇESİNDE İKAMET EDİYOR OLMAK.4-TÜRKELİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNİN AÇMIŞ OLDUĞU TALEPLERDEN DURUMUNA UYGUN SADECE 1 TALEBE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKİR.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Silindir Operatörü  Kurstan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :TÜRKELİ

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
İş Sözleşmesi Tipi Belirli Süreli (Geçici)
Çalışma Şekli Tam Süreli


Bu işgücü istemi, İŞKUR'un SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

TÜRKELİ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
Son Başvuru Tarihi : 01 Haziran 2011
Yayınlanma Tarihi : 23 Mayıs 2011

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; İŞVEREN İSTEĞİ ÜZERİNE NOTER KURASINA EN AZ İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM VE ÜSTÜ BİR EĞİTİM DÜZEYİNE SAHİP OLANLARDA KATILABİLİR. -Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ve İşkur İl/Şube müdülüklerimizden başvuru yapabilirler. kamu kurum ve kuruluşların sürekli (daimi),geçici taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufüs Kayıt Sisteminde kayıtlı Adresleri dikkate alınır. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. -Kuraya tabi taleplerde kuranın hangi gün, saat ve adreste çekileceği belirtilecektir. -Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. -Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde (Maden Kanunu kapsamında öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. -Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. NOTER KURA TARİHİ:10.06.2011 CUMA GÜNÜ SAAT: 14:00'DA TÜRKELİ KAYMAKAMLIK HİZMET BİNASINDA ÇEKİLECEKTİR. ÇEKİLİŞTE ADI ÇIKANLARIN SÖZLÜ VE MULAKAT TARİHLERİ TÜRKELİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNCE İLAN EDİLECEKTİR. DİĞER ŞARTLAR 1-EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK 2-İŞ MAKİNELERI YAĞCISI BELGESİNE SAHİP OLMAK..3-TÜRKELİ İLÇESİNDE İKAMET EDİYOR OLMAK.4-TÜRKELİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNİN AÇMIŞ OLDUĞU TALEPLERDEN DURUMUNA UYGUN SADECE 1 TALEBE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKİR.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
İş Makineleri Yağcısı5 Kurstan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :TÜRKELİ

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
İş Sözleşmesi Tipi Belirli Süreli (Geçici)
Çalışma Şekli Tam Süreli


Bu işgücü istemi, İŞKUR'un SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

TÜRKELİ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
Son Başvuru Tarihi : 01 Haziran 2011
Yayınlanma Tarihi : 23 Mayıs 2011

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; İŞVEREN İSTEĞİ ÜZERİNE NOTER KURASINA EN AZ İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM VE ÜSTÜ BİR EĞİTİM DÜZEYİNE SAHİP OLANLARDA KATILABİLİR. -Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ve İŞKUR İl Müdülüklerimizden başvuru yapabilirler. kamu kurum ve kuruluşların sürekli (daimi),geçici taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufüs Kayıt Sisteminde kayıtlı Adresleri dikkate alınır. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. -Kuraya tabi taleplerde kuranın hangi gün, saat ve adreste çekileceği belirtilecektir. -Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. -Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde (Maden Kanunu kapsamında öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. -Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. NOTER KURA TARİHİ:10.06.2011 CUMA GÜNÜ SAAT: 14:00'DA TÜRKELİ KAYMAKAMLIK HİZMET BİNASINDA ÇEKİLECEKTİR. ÇEKİLİŞTE ADI ÇIKANLARIN SÖZLÜ VE MULAKAT TARİHLERİ TÜRKELİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI'NCA İLAN EDİLECEKTİR. DİĞER ŞARTLAR 1-EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK 2- YÜKLEYİCİ (LODER) OPERATÖRÜ BELGESİNE SAHİP OLMAK..3-TÜRKELİ İLÇESİNDE İKAMET EDİYOR OLMAK.4-TÜRKELİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNİN AÇMIŞ OLDUĞU TALEPLERDEN DURUMUNA UYGUN SADECE 1 TALEBE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Yükleyici (Loder) Operatörü  Kurstan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :TÜRKELİ

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
İş Sözleşmesi Tipi Belirli Süreli (Geçici)
Çalışma Şekli Tam Süreli


Memurlar.Net
2 hafta önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3.500 personel alacak 2 hafta önce Adalet Bakanlığı 1.500 sözleşmeli zabıt katibi alacak 2 gün önce Antalya Büyükşehir Belediyesi 75 memur Alacak- Güncellendi 2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.650 sözleşmeli personel alacak 3 gün önce Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 131 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 2.750 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Bursa Yıldırım Belediyesi 32 zabıta memuru alacak 3 hafta önce Denizli Büyükşehir Belediyesi 40 itfaiye eri alacak 2 hafta önce Milli Savunma Bakanlığı 40 uzman yardımcısı alacak 1 hafta önce Sayıştay 25 denetçi yardımcısı adayı alacak