Haymana SYDV Sözleşmeli Geçici Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mayıs 2011 15:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Haymana SYDV Sözleşmeli Geçici Personel Alım İlanı

HAYMANA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI BELİRLİ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI

Haymana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca istihdam edilecek 1 Adet 9 ay süreli Büro Personeli pozisyonunda 5510 sayılı Sosyal Sigorta Kanunun uyarınca Belirli Süreli Sözleşmeli Personel alınacaktır.

A) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak,

4) Askerlik görevini yapmış olmak

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

7) Daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışmış - iş tecrübesine sahip olmak

8) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak,

9) Adli ve idari soruşturma sonucunda, atanmasına engel bir durumu bulunmamak,

10) Başvuru tarihi itibariyle Haymana İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak,

11) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

12) İlköğretim mezunu olmak

C) BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1- Başvuruda bulunacak adayların, Haymana Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte 16/05/2011 - 26/05/2011 tarihleri arasında Haymana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, (Hükümet Konağı Kat:2 Haymana /ANKARA) adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- Başvuru esnasında kurumumuz tarafından alman belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3-Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLECEK BELGELER

1- Bitirdiği okul diploması

2- (T.C.Kimlik Numaralı) Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

5- Adli sicil kaydı,

6- 2 Adet Fotoğraf,

7- Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin sertifika

NOT: İstenilen belgelerin suret veya fotokopileri ile başvuru yapılabilecek ancak asılları başvuru sırasında ibraz edilecektir. Atamaya hak kazananlardan asılları istenilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ATAMA

1-Büro Personeli: Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra daha önce, Vakıf iş tecrübesi olan, adaya öncelik tanınacaktır.

3-Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetince oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, Belirli Süreli Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

D) ÜCRETLER , BÜRO GÖREVLİSİNE ÖDENECEK ÜCRET

Büro personeli kadro ve pozisyonuna yerleşecek adaylara net 1.025,00.-TL üzerinden sözleşme imzalanacaktır. Sözleşmeli personelin çalıştığı kurumda ek ödeme, ek ücret gibi kurumsal ödemelerin bulunması ve ilgili mevzuatının da izin vermesi halinde sözleşmeli personel de bu ödemelerden, sözleşme ücretine ilave olarak faydalandırılacaktır (Mütevelli Heyet Komisyon Kararı ile).

DİĞER HUSUSLAR

1-Fon Kurulunun 22.03.2007 tarihli ve 2007/2 sayılı Kararının 11 inci maddesiyle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslarına göre işlem yapılacaktır.