Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Mayıs 2011 07:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI A 0KA PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına 5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevlen Hakkında Kanun ile Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği' ile bu yönetmelikte değişiklik yapılması hakkındaki 22 Aralık 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik hükümleri uyarınca; TR83 Düzey 2 Bölgesi'nin (Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat) kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, dinamik çalışabilen, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her ilde görev yapmayı kabul eden ve seyahat engeli olmayan 1 adet Hukuk Bölümü Mezunu Uzman Personel ile 2 adet Destek Personeli alımı yapılacaktır.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının merkezi Samsun ili olup, ajans faaliyet alanlarını Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri oluşturmaktadır. Bu nedenle sınavda başarılı olanlar, bu illerden, ajansın uygun göreceği herhangi bir ilde çalışacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ : 07 Haziran 2011

SINAV TARİHİ : 15 Haziran 2011

SINAV YERİ : Kale Mahallesi Şükrü efendi Sokak No:2 Kat:3 İlkadım/SAMSUN

Alınması planlanan uzman ve destek personeli adayları için aranan tüm şartlar, başvuru için istenen belgeler, yarışma sınavının içeriği, yeri ve zamanı ile İş Talep Formu ve diğer tüm hususların bulunduğu personel alım ilanının tam metni www.oka.org.tr ile www.dpt.gov.tr ınternet sayfalarından temin edilebilir.

Adayların, http://www.oka.org.tr ve www.dpt.gov.tr ınternet sitesinde yayımlanan personel alım ilanı tam metninde belirtilen başvuru belgelerini 13 Mayıs - 07 Haziran 2011 tarihleri arasında 08:30-17:00 saatleri arasında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Kale Mahallesi Şükrü efendi Sokak No:2 Kat:3 İlkadım/SAMSUN adresine elden teslim etmeleri veya son başvuru tarihine kadar ulaşmak kaydıyla posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Faksla veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulur. Kamuoyuna ilanen duyurulur.