Balıkesir Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 06 Ekim 2004 18:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Hürriyet/ 6.10.2004

Üniversitemiz akademik birimlerine 2547 Sayılı Kanun İle Yönetmelik Hükümleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

Adayların Balıkesir Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuru, Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini (http://personel.balikesir.edu.tr adresinden ulaşılabilir) sağlamalrı: 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımalrı gerekmektedir. Ayrıca kadronun derecesi bakımından atanabilme koşulları aranacak olup Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1)Yardıncı Doçent Kadrolarına başvuracak adayların, anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine (KPDS veya ÜDS'den en az 65 puan aldığını belgeleyenler yabancı dil sınavından muaf tutulcaklardır.) özgeçmiş, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans belgelerinin birer örneği ile doktora diplomalarının noter onaylı örneğini, 2 adet fotograf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ekleyerek Rektörlüğe,

2)Araştırma Görevlisi kadrolarına Başvuran adaylarda ilgili alanda en az lisans mezunu olma koşulu aranacak olup, adayların başvurdukları bölümü/anabilim dallarını belirtir dilekçelerine özgeçmiş, notre tasdikli öğrenim belgesi, transkript, 2 adet fotoğraf nüfus cüzdanı örneği, askerlik ile ilişkilerin olmadığına dair belgeleri ile hizmet cetveli ve varsa bilimsel yayınlarını ilgili birimlere teslim etmelerigerekmektedir.

3)Araştırma Görevlisi kadrolarına; lisans not ortalaması (transkript) en az 60 olanlar ile LES sınavında başvurduğu programın puan türünde en az 45,KPDS veya ÜDS'den 50 puan veya uluslar arası geçerliliği olan sınavlarda eşdeğer puan aldığını belgeleyenler başvurabileceklerdir.

4)Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsün Araştırma Görevlisi kadrolarına 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesine göre atama yapılacak olup,adayların Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsünün ilgili anabilim dalında kayıtlı öğrenci olmaları sarttır.

5) Başvuru dilekçelerin de yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Başvurular ilgili birimlere şahsen yapılacak olup posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

BİRİMİ Yrd.Doç Arş.Gör AÇIKLAMA
NECATİBEY EĞİTİM FAK.     Biyoloji eğitimi alanında doktora yapmış olmak
O.Ö.Biyoloji Eğitimi 1 - İngilizce eğitimi alanında doktora yapmış olmak
İngiliz Dili Eğitimi 1 1  
FEN-EDEBİYAT FAK.      
Yakınçağ Tarihi - 1  
BANDIRMA İKT.ve İDARİ BİL.FAK.      
Sayısal Yöntemler - 1  
İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat - 1  
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ      
Makina Mühendisliği - 1  
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ      
Turizm İşlet. ve Otelcilik - 1