Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 02 Ekim 2004 20:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Vatan/ 3.10.2004

1- Profesör ve Doçent kadroları daimi statüde olup, 2547 sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri, özgeçmişleri, doçentlik belgelerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını Profesörler 6, Doçentler dört takım olarak Rektörlüğümüz personel daire başkanlığına teslim edeceklerdir.

2- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, özgeçmiş ve yayın listelerini, öğrenim belgelerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, iki adet fotoğraf, üç adet referans mektubu ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, varsa ÜDS veya KPDS belgesini kapsayan dört takım dosyayı başvuruda bulunduğu anabilim dalını belirttiği bir dilekçe ekinde ilgili fakülte dekanlıklarına veya yüksek okul müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

3- Öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi ve uzman kadrolarına başvuran adaylar, başvurduğu görevi, anabilim dalını ve sınava gireceği yabancı dilini belirttiği dilekçesine mezuniyet belgesini, transkriptini, (not ortalaması 100 üzerinden en 60 veya 4.00 üzerinden 2.00 olanlar, uzman kadrolarına başvuranlar hariç) özgeçmişini, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdanı örneğini, 3 adet referans mektubunu, varsa yabancı dil belgesini, yayınlanmış veya yayımlanacak bilimsel çalışmalarını ekleyerek ilgili dekanlıklarına veya yüksek okul müdürlüklerine şahsen teslim edeceklerdir. (Rektörlük okutmanı ve uzman kadrolarına başvuran adaylar , başvurularını personel daire başkanlığına yapacaklardır.) Araştırma görevliliğine başvuran adaylar LES belgesi getirecektir.

4- Araştırma görevlisi kadrolarına başvuran adayların, başvurduğu alanla ilgili son iki yılda LES'den en az 45 puan almış olmaları gerekmektedir.

5- Yardımcı doçent adaylarından KPDS veya ÜDS'den 65 puan, İngilizce okutamanlığına başvuran adayların en az 70, diğer adaylardan en az 45 alanlar ve son altı ay içinde TOEFL'den en az 550 puan ve IELTS'den 5.50 puan aldığnı belgeleyenler dil sınavını başarmış sayılırlar.

6- İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

7- başvuların 15 gün içinde yapılması gerekmektedir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVANI DER. AÇIKLAMA
Eğitim fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Doç. 1 -
İngiliz Dili Eğitimi Öğr. Gör. 5 Alanından mezun olmak. Yüksek lisans yapmış olmak tercih nedenidir.
Resim İş Eğitimi Doç. 1 -
Zihin Engelliler Eğitimi Araş. Gör. 7 Zihin engelliler alanında yüksek lisans yapmış olmak.
Eğitim prog. ve öğretim Doç. 1 -
Eğitimde ölçme ve değerlendirme araş. Gör. 7 Psikolojik danışma ve rehberlik. Psikoloji memuru olmak. Alanında yüksek lisans veya doktora yapmış olmak.
Fizik Eğitimi Doç. 1
Fen Edebiyat Fakültesi Katıhal Fiziği Doç. 1 -
Katıhal Fiziği Doç. 1 -
Cebir ve Sayılar Teorisi Doç. 1
Hidrobiyoloji Doç. 1 -
deneysel Psikoloji Doç. 1 -
Yeniçağ Tarihi Araş. Gör. 7 -
İİBF Üretim Yönetimi ve Pazarlama Araş. Gör. 7 Üretim alanında
Yönetim ve organizasyon Doç. 1 Yönetim ve organizasyon alanında
Saysal yöntemler Araş. Gör. 7 -
Siyaset ve Sosyal Bilimler Doç. 1 Sosyal politika alanında çalışmış olmak.
Uluslararası İlişkiler Araş. Gör. 7 Uluslar arası ilişkiler bölümü mezunu olmak.
Düzce Tıp Fakültesi Üroloji Doç. 1 -
Üroloji Doç. 1 -
Dermatoloji Doç. 1 -
İzzet Baysal Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Yrd. Doç. 5 -
İç Hastalıkları Uzman 5 -
Göğüs Hast. Doç. 1 -
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar yazılımı Araş. Gör. 7 Bilgisayar müh.bölümü veya ilgili diğer müh. bölümlerinden mezun olmak.
Gıda Müh. Doç. 1 Et Bilimi ve teknolojisi konusunda çalışıyor olmak.
Düzce Sağlık Y.O. - Doç. 1 Hemşirelik alanında
Mudurnu Meslek Y.O. - Öğr. Gör. 6 Üniversitelerin güzel sanatlar fakültesi mezunu olup, fotoğrafçılık alanında üniversite deneyimli olmak.
Rektörlük - Uzman 6 Mütercim-Tercüman. YÖK'ten kullanma izni alındığında naklen atama yapılacaktır.
Rektörlük Dilmer Okutman 7 Fakültelerin ingilizce öğretmenliği bölümü mezunu veya öğretmenlik sertifikasına sahip olup, İngiliz Dili Eğitimi, Amerikan Dili eğitimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü mezunu olmak. YÖK'ten kullanma izni alındığında naklen atama yapılacaktır.