İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Mayıs 2011 07:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanuri ve ilgili yönetmelik esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim üyesi alınacaktır.

MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Adaylar dilekçe (yabancı dil belirtilecek) ve ekindeki bütün dosyalarına; öğrenim belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, bilimsel çalış ma ve yayınlarını ekleyerek dört takım dosya ve 6 adet fotoğraf teslim edeceklerdir.

2- 3547 sayılı Kanunda belirtilen koşulları sağlayamayan adayların başvurulan değerlendirmeye alınmayacaktır.

3- Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvurularda Üniversitelerin akademik kadrolara atama için aranan kriterler kapsamında Yükseköğretim Kurulunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse bile söz konusu kadrolara atamalarda herhangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizde ayrıç dil sınavı yapılacaktır.

NOT

1 - Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2- Adaylar sadece bir Anabilım Dalına müracaat edebilirler. ilan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde; iletişim Fakültesi için ilgili birime, Darende Meslek Yüksekokulu için Personel Daire Başkanlığına bizzat başvurmaları gerekmektedir.

BİRİM BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DRC. ADEDİ . AÇIKLAMA

İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Araştırma Yöntemleri Yrd.Doç. 3 1 Enaz 10 yıl üniversite deneyimine sahip olmak

Darende Meslek Yüksekokulu Gıda işleme Gıda Teknolojisi Programı Yrd.Doç. 3 1 Bitkisel Yağların Karakterizasyonu Konusunda Çalışmış Olmak