Mahmudiye SYDV Geçici İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Nisan 2011 07:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mahmudiye SYDV Geçici İşçi Alım İlanı

MAHMUDİYE İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI " GEÇİCİ PERSONEL"ALIM İLANI

İşin Süresi :Belirli Süreli ( En fazla 9 ay)

İstenilen İş Gücü Sayısı : 1 kişi

Mahmudiye İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin 02/(13/2011 -05 nolu kararı ile Vakfımıza istihdam edilmek üzere, SYD Vakıflarında çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" kapsamında, mülakat ile 1 adet "Geçici İşçi Statüsünde Personel" alınacaktır.

A-İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ

B-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

a-Genel Koşullar

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3- Başvuru tarihi itihari ile 18 yaşını bitirmiş 30 yaşından büyük olmamak.

4- Erkek adaylardan, askerlik hizmetini yapmış olmak.

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis ve 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimai veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurına suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

7- Cörevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

8- KPSS sınavından en az 60 puan ve yukarı puan almış olmak.

b-Özel Koşullar

1- Üniversitelerin öncelikli olarak işletme, iktisat, muhasebe, kamu yönetimi gibi örgün eğitim yapılan bölümlerinden mezun olmak.

2- BiIgisayar kullanabiliyor olmak.

3- Mahmudiye 'de ikamet ediyor olmak.

C-BAŞVURU İÇİN İST ENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgelerin asıllarının bizzat getirilmesi durumunda ilgili personelimiz tarafından aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edilecek, mülakat tarihine kadar asıllarının verilmesi kaydıyla istenilen belgelerin fotokopileri de verilebilecektir.

Başvuru dilekçesi ekinde;

1-Özgeçmiş.

2- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya fotokopisi (sınavı kazanan adaylardan noter tasdikli sureti istenecektir.)

3- Nüfus cüzdan sureti.

4- 1 adet vesikalık fotoğraf.

5- Askerlik terhis belgesi.

6- Varsa iş deneyim belgeleri.?

7- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış Heyet Raporu.(Sınavı kazanan adaylardan sınav sonrası istenecektir.)

8- Adli sicil raporu.

9- KPSS sınav sonuç belgesi.

D-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adaylar yukarıda sayılan belgeler (2. ve 7. Maddede istenen belgeler Sınavı kazanan adaylardan sınav sonrası istenecektir) ile birlikte Mahmudiye İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (Mahmudiye Kaymakamlığı) şahsen 10 Mayıs 2011 günü saat 17:00'a kadar başvuracaklardır. Bu tarihten sonra ya da eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- Sınav sözlü olarak Vakıf sınav komisyonu tarafından mülakat yöntemi ile gerçekleştirilecek olup, bu sınavdan başarılı sayılabilmek için adayların 100 puan üzerinden en az 90 puan alması gerekmektedir.

3- İstenilen şartları taşıyan adaylar 12 Mayıs 2011 tarihinde mülakata çağrılacaktır.

4- Mülakat Değerlendirme komisyonu tarafından saat I0:00'da gerçekleştirilecek olup, en yüksek puanı alan kişi sınavı kazanmış sayılacaktır.Sözleşmenin imzalandığı gün adayın işe başladığı gün kabul edilir.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLANEN DUYURULUR.