Yayladere SYDV Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2011 12:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yayladere SYDV Sözleşmeli Personel Alım İlanı

YAYLADERE İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA VAKFI "SÖZLEŞMELİ PERSONEL" ALIM İLANI

Yayladere İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin 17/03/2011 tarih vc 04 sayılı kararı ile Vakfımızda istihdam edilmek üzere, SYD Vakıflarında çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Haklan ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" kapsamında, mülakatla 1 adet "Sözleşmeli Personel" alınacaktır.

A-İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ

İşin Süresi : Sözleşmeli Personel Belirli Süreli (En fazla 9 ay.)

İstenilen İş Gücü Sayısı : 1 kişi

Verilecek Ücret : Tüm Kesintiler ve Asgari Geçim İndirimi dahil Net olarak 1.500,00 TL Maaş verilecektir. (Mütevelli Heyeti Kararı ile yıl içersinde en fazla iki maaşa kadar ikramiye de verilebilmektedir.)

B - ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1-) GENEL ŞARTLAR

1)-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) -Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3) -Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşım bitirmiş olmak.

4) -Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak (Muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.)

5)-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6) -Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçı'ığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alını satımlara fesat karıştırma. Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

7) -Görevini devamlı yapmasına engel olabilecck vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

8) -Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartlan da taşımak.

2-) ÖZEL ŞARTLAR

1) - 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ve Yükseköğretim Kumlu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

2) - İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak, (\Vindows Microsoft Word ve Microsoft Excel, Povverpoint v.b. Programları)

3) - En az B sınıfı ehliyet ve aktif sürüş deneyimine sahip olmak.

4- ) Sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından büyük olmamak.

5- ) Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak.

6- ) Sınavlarda başarılı sayılırsa Yayladere Belediyesi sınırları içerisinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

C - BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgelerin asıllarının bizzat getirilmesi durumunda ilgili personelimiz tarafından aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edilecek, mülakat tarihine kadar asıllarının verilmesi kaydıyla istenilen belgelerin fotokopileri de verilebilecektir.

1) - Başvuru Dilekçesi (ikametgah adresi ve iletişim Bilgileri dilekçede yer alacaktır.)

2) -Özgeçmiş.

3) -Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya fotokopisi (Sınavı kazanan adaylardan noter tasdikli sureli istenecektir)

4) -2010 yılı KPSS sınav sonuç belgesi aslı veya noter tasdikli sureli,

5) -Nüfus cüzdanı sureti,

6) -Sürücü Belgesi Fotokopisi,

7) -2 Adet vesikalık fotoğraf,

8) -Askerlik terhis veya tecil belgesi,

9)- Adli makamlardan alınmış sabıka kaydı,

10) -Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığına dair Sağlık Raporu, (Sınavı kazanan adaylardan sınav sonrası istenecektir)

11) - Varsa iş deneyim belgeleri.

D - BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1) - Başvuruda bulunacak adaylar yukarıda sayıları belgeler ile birlikte Yayladcrc İlçesi Sosyal Yardımlaşma vc Dayanışma Vakfına ( Mcıkc: Yllı. Hükümet Konağı Kal:l Yayladcrc / BİNGÖL ) şahsen 13 / 05 / 2011 Salı güııii saat 17.30'a kadar başvuracaklardır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular ve eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2) - Mülakat sınavına çağırılacak adayların isim listesi 17 / 05 / 2011 tarihinde Yayladcrc Kaymakamlığı Resmi Web Sitesinde (www.yavladere.gov.tr) ilan edilecektir.

3) - İstenilen şartları taşıyan adaylar mülakata çağrılacaklar ve sınav komisyonu tarafından sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Adaylar değerlendirilirken, öncelikli olarak özel koşullara sahip olan adaylara öncelik verilecek, sıralamada özel koşullardaki niteliklerin sıralaması dikkate alınacaktır.

4) - Mülakat, Sınav Komisyonu tarafından 23-25 / 05 i 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, en yüksek puanı alan 1 kişi sınavı kazanmış sayılacaktır.

5) - Sınavı kazandıktan sonra, istenilen belgeleri ibraz edemeyenler ve aranılan şartları taşımadığı belirlenen adaylar ile sınavı kazanmış olsalar da, kendileri ile sözleşme yapılmayacaktır.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLANEN DUYURULUR.