İzmir Poyracık Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2011 07:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Poyracık Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İZMİR KINIK POYRACIK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Poyracık Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere 21,10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yavmlmicm Belediye İtfaiye yönetmeliğinin 15. 16. ve 17 maddeleri ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "Belediye itfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair yönetmelik ve İçişleri Bakanlığının 09.07.2008 tarih ve 2008/50 sayılı genelgesi" hükümleri çerçevesinde münhal bulunan İtfaiye Eri kadrosuna Belediyemize müracaat eden adaylar arasında en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen sayının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınav ile personel alımı yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK MÜNHAL KADROLAR

Sınıfı Unvan Derecesi Adedi Cinsiyet KPSS Puan Türü Eğitim Durumu

GİH İtfaiye Eri 11 1 E/K KPSSP94 Lise ve dengi okul mezunu olmak

B.BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.mad.(A) fıkrasında belirtilen taşımak(D.Memurluğuna alınacaklarda aranan genel ve özel şartlar)

1 - Türk vatandaşı olmak.

2- Sınav tarihi itibarı ile 30 (Otuz) yaşım doldurmamış olmak,

3- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2010 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) sınavına girmiş olmaları ve Lise ve KPSS P94 Puan türünden 60 taban puanı almış olmak.

4- Yukarıdaki tablo belirtilen kadroya uygun olarak ortaöğretim eğitim düzeyinden mezun olmak.

5- Askerlikle ilişiği olmadığına dair veya tecilli olduğuna dair beyan,

6- Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 m? kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg. dan fazla fark olmamak,(Boy ve Kilo tespitleri İlçemiz Bergama Devlet Hastanesi tarafından yapılarak onaylanacaktır.)

7- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları ile kapalı alan kapalı mekan dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydı ile çalışma şartlarına uygun olmak

8- daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

9- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak, KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup,sınava çağrılacak olan adaylarının listesi, Belediyemiz ilan panosunda yay 1 nlanacaktır.smava çağrılan adaylar için sınav giriş belgeleri düzenlenecek olup,sınava giriş belgeleri 02.05.2011 tarihinde sabah saat 09.00'dan 17.00 'ye kadar Poyracık Belediyesi Hizmet Binasında Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

C . BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ:

1, Adaylar 02.05.2011 tarihinde, saat 09.00 ile 17.00 arası istenilen belgelerle birlikte, Poyracık Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Aşağı Mahalle Bergama Caddesi No:01 35993/Poyracık/Kınık/İZMÎR adresine şahsen başvuracaklardır.

2. Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara Yazı İşleri Müdürlüğünce sınav giriş belgesi (aday kimlik karü) verilecektir. İdaremiz, başvuru yapan adayları KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınâva, katıİma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Posta ve İnternet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.


D. BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER :

Poyracık Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1.2010 KPSS sonuç belgesi aslı veya fotokopisi,

2. T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya fotokopisi,

3. Son altı ay İçerisinde çekilmiş 2 adet renkli 4,5 x 6 boyutunda vesikalık fotoğraf, (Fotoğrafın 1 tanesi Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

4. Diploma veya çıkış belgesi aslı veya fotokopisi.

5. Askerliğini yapan Adaylar için askerliğini yaptıklarına dair beyanları.

6. Boy kilo Tespit formu (Boy ve kilo tespit formunun boşu Belediyemizden temin edilecektir.)

E. SINAV YERİ, ZAMANI:

Sınav sözlü olarak yapılacaktır.Sözlü sınav tarihi 14.05.2011 Cumartesi günü saat: 10.00' da Poyracık Belediye Başkanlığı Aşağı Mahalle Bergama Caddesi No:01 35993/Poyracık/Kınık/İZMİR adresinde Belediye Meclis odasında yapılacaktır

F. SÖZLÜ SINAV KONULARI;

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kamınu,

d) Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuat,

e) Mesleki bilgi ve becerilerine yönelik sorular ve uygulamalar,

f) Genel Kültür

g) 5393 Sayılı Belediye Yasası

G . SINAV ŞEKLİ, DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ ve İLANI:

1. Sözlü sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlat ve geç gelenler sınava alınmazlar.

2. Sözlü sınav yukarıdaki sınav konulan üzerinde yapılacaktır. Hizmetin gerektirdiği duruma gore sportif dayanıklılık gibi göıçviıı gaektiıdîgi özellikleri ölçccck uygulamalı sınav şeklinde de yapılacaktır. Bu Durumda adayların yanlarında Eşofman ve spor ayakkabısı da getirmeleri gerekmektedir,

3. Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı)ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendi hım lan smav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler. Her aday, sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır.

4. Sözlü sınavda değerlendirme, 100 tam puan üzerinden yapılır. Sözlü Sınavda en az 70 puan almak şarttır.

5.Kurum sınav başarı puanı sözlü sınav türünden sonucu esas alınarak belirlenir

6. Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASÎL ve yansı kadar YEDEK aday belirlenir.

7. Sınav sonuçları, başarı sırasına göre belediyenin ilan panosunda ilan edilir.Kazanan adaylara yazılı olarak bildirilmeyecektir.

8. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.