Anadolu, Ondokuz Mayıs ve Mersin Üni. Akademik Personel İlanı (Prof. ve Doç.)

İlan Giriş : 24 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu, Ondokuz Mayıs ve Mersin Üni. Akademik Personel İlanı (Prof. ve Doç.)

İlan tarihi: 24.09.2004/ Resmi Gazete

Anadolu Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Üniversitemize bağlı birimin aşağıda belirtilen boş kadrosuna devamlı statüye atanmak üzere kanuni şartları taşıyan bir Doçent alınacaktır.

Anadolu Üniversitesi?nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma ile İlgili Değerlendirme Ölçütleri?ni taşıyan adayların dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerinin, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 16. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde ?Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir? adresine vermeleri gerekmektedir.

Doçent (Devamlı Statü):

Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı


Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

1 ? Profesör adaylarının; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişlerini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,

2 ? Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile,

Üniversitemiz Rektörlüğüne ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi: İlanın Resmi Gazete?de ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir.

Birimi Anabilim dalı Profesör Doçent
Samsun İkt. ve İd. Bil. Fak. Siyaset Bil. ve Kamu Yön. 2 -
Veteriner Fak. Cerrahi - 1 (Kırıklarda dinamik kompresyon plağı uygulanmasında deneyimli)
Ziraat Fakültesi Fitopatoloji - 1

 


Mersin Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvurular ?Mersin Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri?ne göre değerlendirilecektir. Başvuru önkoşullarını sağlamayan adayların dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. (Bakınız:www.mersin.edu.tr) Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvurular Mersin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir. Müracaat için gerekli belgeler:

a) Bölümü/Anabilim Dalını belirten başvuru dilekçesi,

b) Özgeçmiş,

c) Yayın Listesi,

d) Bilimsel çalışmaları ve yayınları,

e) Doçentlik belgesi. Bu belgeler Profesörlük için 6 (altı) takım teslim edilecektir.

Fen-Edebiyat Fakültesi

Bölümü: Çeviri., Unvanı: Profesör., Derecesi: 1., Adet: 1., Aranan Şartlar: Doçentlik Çalışmaları Fransız Dili, Fransız Edb. ve Dilbilimi ile ilgili olarak.