İnönü Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Nisan 2011 08:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Hastanemizin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Adaylar her bir unvan için 2010 yılıKPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlarda 21 (yirmi bir) sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVAN ADET ARANAN NİTELİKLER

Hemşire 9 4 Yıllık Sağlık Yüksekokullarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümünden mezun olmak

Tekniker 1 Meslek Yüksekokulu Makine bölümünden mezun olmak. En az 3 yıl Hastanede Perfuzyonist olarak görev yapmış olmak

Tekniker 1 Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünden mezun olmak. Hastanelerinin insan Kaynakları Müdürlüğünde en az 2 yıl görev yapmış olmak TSE ISO-EN 9001:2008 iç Tetkik Eğitimi almış olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi almış olmak. TS18001 iş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve iyileştirme Teknikleri Eğitimi sertifikasına sahip olmak.

Büro Personeli 31 Önlisans mezunu olmak. Maaş Tahhakkuk biriminde ez az 3 yıl çalışmış olmak. Web ile Grafik Tasarımı ve Animasyon ve Bilgisayar Programcılığı (Visual Basic) sertifikalarına sahip olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Sertifikasına sahip olmak. TSE ISO-EN 9001:2008 iç Tetkik Eğitim Sertifikasına sahip olmak.

Destek Personeli 3 En az lise ve dengi okul mezunu olmak. Hastanelerin Kalite Yönetim Sistemleri/insan Kaynakları Biriminde en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Sertifikasına sahip olmak. TS 18001 iş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri Eğitimi sertifikasına sahip olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında iç ve dış tetkiklerde görev almış olmak.

Destek Personeli 1 En az lise ve dengi okul mezunu olmak. Bilgi işlem Merkezlerinde en az 3 yıllık mesleki tecrübe sahibi olmak. Bilgisayar Programlama Teknikleri sertifikasına sahip olmak. (MEB Onaylı). 802.1 x Ağ Yetkilendirme ve Eduroam Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Nehvork Kablolama Sistemleri Sertifikasına sahip olmak. Network cihazlarının yönetiminde deneyimli olmak.

Destek Personeli Meslek liselerinin elektronik bölümünden mezun olmak. Hastane bünyesinde en az 10 yıl EEGJMG-Uyarılmış Potansiyeller-Uzun süreli video EEG monitorizasyon laboratuarında teknisyen olarak çalışmış olmak ve çalıştığını belgelemek. Nörofizyoloji ünitesinde en az 1 yıl çalışma deneyimine sahip olmak. Bilgisayar operatörlüğü belgesine sahip olmak. (MEB Onaylı)

Mühendis 1 Mühendislik Fakültelerinin Elektronik ve Haberleşme bölümünden mezun olmak

Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri bölümünden mezun olmak

Sağlık Teknikeri 1 Meslek Yüksekokulu Hidroterapi bölümünden mezun olmak. En az 5 yıl hastanede hidoterapist olarak görev yapmış olmak.

Diğer Sağlık Teknikeri 1 4 Yıllık Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Yüksekokulu mezunu olmak

ADAYLARDA ARANAN DİĞER KOŞULLAR

1. Türk vatandaşı olmak.

2.657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4. 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

5. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya en az bir yıl tecilli olmak.

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE ZAMANI

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 10 (on) iş günü içinde (mesai sonuna kadar) hangi pozisyona başvurduklarını belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2010 KPSS sonuç belgesi ile inönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi insan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir,

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

1. Yerleştirme sonuçları en geç 1 (bir) hafta içerisinde "www.inonu.edu.tr" adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

2. Sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilen adaylar sonuçların ilan tarihinden itibaren 10 (on) iş günü içinde aşağıda talep edilen belgelerle birlikte, inönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi insan Kaynaklan Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

* 8 adet vesikalık fotoğraf,

* Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi,

* ikametgâh belgesi,

* Diplomanın aslı veya noter tasdikli onayı.

* SSK numarası (Daha önce çalışmış adaylardan talep edilmektedir)

* Askerlik durum belgesi

* Sağlık Kurulu Raporu (Heyet Raporu) Heyet raporunun Hastanemiz Turgut Özal Tıp Merkezide alınması zorunludur.

* Üniversitemiz yerleşkesindeki Yapı Kredi Bankası'nda açtırılan maaş hesabına ait hesap cüzdanının fotokopisi.

* Deneyim şartı bulunan pozisyonlara müracaat edecek adayların deneyim süresince Sosyal Güvenlik Kurumuna pirim ödendiğine dair belge,

3. Süresi içinde başvuru evraklarını tamamlamayan kişiler yerleştirme haklarını kaybetmiş olacaklardır.

4. Her kadronun 1(bir) katı kadar yedek kadro belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine vedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

NOT: Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya her hangi bir şekilde gerçeği saklayarak ve 657 sayılı kanunun 4/b fıkrasına göre sözleşmeli personel pozisyonuna atanma hakkı taşımadığı tespit edilenlerle sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamazlar.