Türk Alman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Nisan 2011 12:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türk Alman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan Yönetmelik hükümlerine göre, Hukuk Fakültesi, Kamu Hukuku Bölümü, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku anabilim dalına 3 (üç) yıl süreli, 3. dereceden, bir aded, 'Yardımcı Doçent' alınacaktır.

Aranan nitelikler: Doktora eğitimini bir Alman üniversitesinde tamamlamış olmak; hukuk derslerini Almanca ve ingilizce verebilecek seviyede çok iyi dil bilgisine sahip olmak. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların YÖK veya Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. maddesinde belirtilen şartları yerine getiren adayların YÖK formatlı dilekçelerimle birlikte onaylı Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora diplomalarını, nüfus cüzdan suretlerini, özgeçmişlerini, yayın listelerini, tebliğlerini, bilimsel çalışmalarını ve 1 adet fotoğraflarını kapsayan 4 adet dosyayı Rektörlüğümüze ilanın yayın tarihînden itibaren 15 gün içinde bizzat teslim etmeleri gerekmektedir (posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir).

Başvuru adresi: Türk-Alman Üniversitesi, M.Ü. Anadolu Hisarı Kampüsü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 34800 Beykoz, İSTANBUL