Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Mart 2011 14:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent adaylarının; Yabancı dilini belirten Başvuru Formuna (www.odu.edu.tr adresinden ulaşılabilir), özgeçmişleri, 6 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin

onaylı suretleri, askerlik durum belgesi ve varsa yabancı dil belgeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile ilgili birime başvurmaları gerekmektedir. Adaylar, 2547 Sayılı Kanun'un 23. maddesinin (b)

fıkrası 2 numaralı bendi hükmü gereği, ilgili birimlerce yabancı dil sınavına tabi tutulacaktır. Yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir. (Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, çalıştıkları

kurumlarından alacakları onaylı "Hizmet Belgesini" dosyalarına eklemeleri zorunludur.)

MÜRACAAT YERİ: Adayların ilgili birimlere ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir..

MÜRACAAT TARİHİ: Adayların müracaat süresi ilanın Ulusal Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Birimi Bölüm/Anabilim Dalı Unvanı Adet K/D Açıklama

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler/Ortodonti Yrd.Doç.Dr. 1 4 Ortodonti alanında doktora yapmış olmak.

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler/Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Yrd. Doç. Dr. 1 4 Ağız Diş ve Çene Cerrahisi alanında doktora yapmış olmak.