Türk Telekominikasyon A.Ş. Telekom Uzman Yardımcısı Alım İlanı

Türk Telekominikasyon A.Ş.'ye 271 Telekom uzman yardımcısı alınacaktır. Mühendislik, Hukuk, İktisat, İşletme, Maliye ve İstatistik bölüm mezunlarının başvurabildiği bu kadrolar daimi işçi statüsündedir. Yazılı ve sözlü sınavı yapılacak olup, bu sınava katılabilmek için KPSSP3 puanının asgari 60 olması gerekmektedir. Son başvuru tarihi 27 Eylül 2004'tür.

İlan Giriş : 13 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türk Telekominikasyon A.Ş. Telekom Uzman Yardımcısı Alım İlanı

İlan tarihi: 12 Eylül 2004/ Resmi Gazete

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Daimi İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu il müdürlüklerine veya şube müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Ankara İl Müdürlüğü

Türk Telekomünikasyon A.Ş.

E-K

Telekom Uzman Yardımcısı

166

Mühendislik Fakültesi

Azami 35

Fakültelerin Elektronik ve Haberleşme, Elektronik, Elektrik-Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki eğitim kurumlarından mezun olmak. 31/12/1968 tarihinden sonra doğmuş olmak.

?

?

?

?

60

Mühendislik Fakültesi

Azami 35

Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki eğitim kurumlarından mezun olmak. 31/12/1968 tarihinden sonra doğmuş olmak.

?

?

?

?

4

Mühendislik Fakültesi

Azami 35

Fakültelerin Endüstri Mühendisliği veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki eğitim kurumlarından mezun olmak. 31/12/1968 tarihinden sonra doğmuş olmak.

Ankara İl Müdürlüğü

Türk Telekomünikasyon A.Ş.

E-K

Telekom Uzman Yardımcısı

14

Mühendislik Fakültesi

Azami 35

Fakültelerin İşletme Mühendisliği veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki eğitim kurumlarından mezun olmak. 31/12/1968 tarihinden sonra doğmuş olmak.

?

?

?

?

10

Fakülte (Hukuk Bölümü)

Azami 35

Denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki eğitim kurumlarından mezun olmak. 31/12/1968 tarihinden sonra doğmuş olmak.

?

?

?

?

1

Fakülte (İktisat Bölümü)

Azami 35

?

?

?

?

?

2

Fakülte (Maliye Bölümü)

Azami 35

?

?

?

?

?

2

Fakülte (İstatistik Bölümü)

Azami 35

?

?

?

?

?

12

Fakülte (İşletme Bölümü)

Azami 35

?

TÜRK TELEKOM A.Ş.NİN TALEPLERİNE BAŞVURACAKLAR İÇİN ARANILAN DİĞER ŞARTLAR;

· Adaylarda (Müracaatçılarda İngilizce dil şartı aranmaktadır.) öncelikle İngilizce dil seviyesi için;

- Kamu Personel Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) 60,

- 2004 yıllında yapılan KPSS sınavının Yabancı Dil Testinden en az 60 (en az 36 doğru)

- Test of English as a Foreing Language (TOEFL) 500, Computer Based Testing 173

- İnternational English Language Testing System (İELTS) 6.0

- Türk İngiliz Derneğinin yaptığı ?Engilish Proficiency? sınavından 51

puan almış olmak. (31/12/2004 tarihine kadar geçerli olan belgeler kabul edilecek olup, bu tarih itibarıyla geçerlilik süresi dolmuş olan belgeler kabul edilmeyecektir.)

Denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtdışındaki İngilizce öğrenim yapan eğitim kurumlarından mezun olanlardan yabancı dil baraj şartı aranmaz. (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti?ndeki üniversitelerden mezun olanlar hariç)

· Askerlikle ilişiği bulunmamak. (Tecilli olanlar için 31 Mart 2005 tarihine kadar askerlikle ilişkilerinin olmadığını belgelendirmeleri gerekmektedir.)

· Türkiye?nin her yerinde görev yapmalarını engel teşkil edecek bir durumlarının bulunmaması. (Sınav sonucunda başarılı olanların ihtiyaç dahilinde belirlenecek illere atamaları yapılacaktır.)

· Mevzuat hükümleri gereğince haklarında güvenlik soruşturması yapılacaktır.

· Türk Telekom A.Ş.ce yazılı alan sınavı ve sözlü sınavı yapılacaktır.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

- Adaylar, aynı işyerinin aynı günde yayınlanan durumlarına uygun birden fazla talebi varsa, o işyerinin bir talebine müracaat edebileceklerdir.

- Okur-Yazar, İlkokul, Ortaokul ve Düz Lise mezunu taleplerinde sınav şartı olmayıp, adaylar kur?a yöntemi ile işe alınacaklardır.

- İşveren yaş için, ?31/12....tarihinden sonra doğmuş olmak? gibi, belli bir tarih belirtmemiş ise, yaş hesaplamasında talebin yayınlandığı tarih dikkate alınacaktır.

- 2004 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) katılarak 4 Yıllık Fakülte Mezunlarında KPSS P3 puanından 60 puan ve üzeri alan adaylar sınav sonuç belgeleriyle birlikte başvurabilirler.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (27/9/2004) (sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte) kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.