Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 13 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanı
İlanı gönderenin rumuzu: sduces
Çalıştığı Kurum: Gümrük Müsteşarlığı

2004 YILI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMİN EDİLECEK KADROLAR VE ARANILAN ŞART VE NİTELİKLER

BAŞKANLIĞI/BİRLİĞİ KADRO UNVANI "ALINACAK PERSONEL MİKTARI" "TEMİN EDİLECEK PERSONELDE ARANACAK ŞARTLAR"
ANKARA J.Gn.K.lığı Mly.Bşk.lığı Maliye Uzmanı 1 Örgün eğitim veren 4 yıllık üniversitelerin Maliye, İşletme, İş İdaresi, İktisat, Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak. Devlet muhasebesi konusunda bilgi sahibi olmak. 2004 yılı KPSSP03'den 85 ve üzeri puan almak ve belgelemek. Bilgisayar kullanmasını bilmek, ingilizce bilmek.
"ANKARA-BEYTEPE J.Okll.K.lığı" "Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Ders Öğretmeni (*)" 1 Harp Okulu veya fakültelerin 4 yıllık tarih bölümlerinden mezun olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
"Bilgisayar Ders Öğretmeni (*)" 1 Üniversitelerin bilgisayar, elektronik, fizik veya matematik mühendisliği, teknik eğitim fakültesi bilgisayar öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
"Davranış Bilimleri Ders Öğretmeni (*)" 1 Harp Okulu veya 4 yıllık fakültelerin Psikoloji, Halkla İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
"Kriminoloji Ders Öğretmeni (*)" 1 Harp Okulu veya Hukuk fakültesi mezunu olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
ANKARA/BEYTEPE J.Hst.Bştbp.liği "Uzman Tabip (*)
(Dermatoloji Uzmanı)"
1 Tıp Fakültesi mezunu olmak. Sağlık Bakanlığınca onaylı "Dermatoloji Uzmanı" belgesi sahibi olmak.
"Uzman Tabip (*)
(Nöroloji Uzmanı)"
1 Tıp Fakültesi mezunu olmak. Sağlık Bakanlığınca onaylı "Nöroloji Uzmanı" belgesi sahibi olmak.
"Uzman Tabip (*)
(Patoloji Uzmanı)"
1 Tıp Fakültesi mezunu olmak. Sağlık Bakanlığınca onaylı "Pataloji Uzmanı" belgesi sahibi olmak.
"NEVŞEHİR
JAKEM K.lığı"
Veteriner Hekim 1 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doğum ve Jinekoloji Repr. Hst.Uzmanı (Vet.) ABD'da doktorasını yapmış olmak. İyi derecede ultrasonografik muayene yapabilmek. At ve Köpek alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak ve belgelemek.
  "Uzman (*)
(Binicilik Antrenörü)"
1 En az ilk okul/ilköğretim okulu mezunu olmak. Yurt içi ve yurtdışından alınmış asgari "II nci Kademe Antrenör" belgesine sahip olmak. En az beş yıllık antrenörlük tecrübesine sahip olmak ve belgelemek.

NOT.:1. Sözleşmeli personel teminine ilişkin hususlar, düzenlenecek formlar ve ekler J.Gn.K.lığı internet sitesi www.jandarma.tsk.mil.tr. adresinde ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

2. İlan edilen kadro pozisyonları 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/b maddesi kapsamında olup, Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığında gerekli vize alınmıştır, vize örneği EK-B'de, temin edilen sözleşmeli personel ile imzalanacak olan sözleşme örneği EK-F'dedir.

3. EK-A ilan metnindeki kadro unvanında (*) bulunan pozisyonlar için emekli personel de müracaat edebilecek olup, emekli personelin göreve alınmasının uygun görülmesi halinde 5434 Sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu Ek-11 nci maddesi gereğince emekli aylıklarının kesilmemesi sağlanacaktır.

A. BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞART VE NİTELİKLER

1. TC vatandaşı olmak.
2. 18 yaşını tamamlamış, 65 yaşını doldurmamış olmak.
3. Kamu haklarından yoksun bulunmamak.
4. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya (6) aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
5. Erkekler için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak, askerlikle ilgisi bulunmamak veya sözleşme süresi kadar tecilli olmak.
6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.
7. Türk Silahlı Kuvvetleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,
8. Tutum ve davranışları ile yasa dışı, siyasi, yıkıcı, irticai, bölücü, ideolojik görüşleri benimsememiş bu gibi faaliyetlerde bulunmamış veya karışmamış olmak,
9. Herhangi bir siyasi partiye üye olmamak, siyasi parti organları veya bağlı kuruluşlarında görev yapmamış olmak,
10. Yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.
11. Kadro ünvanı karşısında belirtilen aranılan şart ve nitelikleri taşımak.

B. BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

1. Sözleşmeli personel iş talep formu (Örneği internet sayfası EK-C'dedir)
2. Diploma veya çıkış belgesinin aslı, noter veya okul onaylı sureti.
3. Noter veya muhtarlıktan onaylı nüfus cüzdanı sureti.
4. Müracaat edeceği ünvana ait sertifika, bonservis, ustalık belgesi, v.b.varsa
5. Özgeçmişi; (anne, baba mesleği, okuduğu okullar, yılları ve mezuniyet dereceleri (çok iyi, iyi, orta şeklinde diploma not ortalamaları belirtilecek) daha önce çalıştığı iş yeri ve kurumlar, erkek adaylardan askerlik yapanların askerlik yaptığı birlik ve aldığı görevleri içerecek şekilde)
6. Teftiş Kurulları uzmanlığı için müracaat eden Silahlı Kuvvetler mensupları için EK-Ç Teftiş Uzmanı dilekçe örneği, EK-D Teftiş Uzmanı Personel Bilgi Formu)
7. Emekli personel kadroları için müracaat eden personel tarafından doldurulacak EK-E Biyografi ve gerekçe formu.
8. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi, askerlik durum belgesi aslı veya onaylı örneği.
9. Son üç ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (fotokopi kabul edilmez.)

C. BAŞVURU YERİ VE TARİHİ:
Başvurular şahsen J.Gn.K.lığı Anıttepe Kışlası Anıttepe/ANKARA adresine yapılacak olup, 28 Eylül 2004 tarihinde saat 09.00'da başlayacak, 29 Eylül 2004 günü mesai bitiminde (17.00)'da sona erecektir.

Ç. SINAV VE DUYURU
Başvuruların tamamlanmasını müteakip, adayların kadro ünvanı ve müracaat durumu değerlendirilerek hangi ünvanın hangi tarihte, nerede ve hangi sınavlara tabi tutulacağı (yazılı sınav, uygulamalı sınav ve mülakat sınavı) muhtemelen 13 Ekim 2004 tarihinden itibaren www.jandarma.tsk.mil.tr adresinden yayımlanacak, seçme sınavları muhtemelen Ekim 2004 ayı sonunda belirlenecek bir tarihte yapılacaktır. Sınav sonuçları en geç on gün içinde internet adresinden duyurulacak ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılacaktır.

EK-B Ünvan, Ücret Ve Nitelik Listesi

EK-C İş Talep Formu

EK-Ç Teftiş Uzmanı Dilekçe Örneği

EK-D Teftiş Uzmanı Personel Bilgi Formu

EK-E Biyografi ve Gerekçe Formu

EK-F Hizmet Sözleşmesi Örneği