Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Müfetiş Yardımcılığı Giriş Sınavı (2001)

İlan Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Müfetiş Yardımcılığı Giriş Sınavı (2001)
alma ve Sosyal Gvenlik Bakanl Tefti Kurulu Bakanl'nda ak bulunan 100 (50 Sosyal, 50 Teknik) adet Mfettii yardmcl kadrolarna, Ankara'da yaplacak snavla Mfettii Yardmcs alnacaktr.

Snava Katlma artlar
A) Devlet Memurlar Kanununun 48. maddesinde yazl genel koullar tamak,
B) Kurumlar ii Merkezi Eleme Snav (KMS) 2001-Temmuz dnemi snavna katlm ve iin yrtmyle ilgili Tefti grevine alnacaklar iin KMSP-46 snav deerlendirme puannn en az 80 puan, i Sal ve Gvenliiyle ilgili tefti grevine alnacaklar iin KMSP-13 snav deerlendirme puannn en az 80 puan olmas gerekir.
Bavuruda bulunan adaylardan puan sras en yksek olandan balamak zere belirlenen bo kadro saysnn 4 kat (200 Sosyal, 200 Teknik) sayda adaya snava giri belgesi gnderilerek snava davet edilir. Ancak, snava davet edilecek son adayn alm olduu puan alan mracaatta bulunmu dier adaylarda snava arlr. Snava davet edileceklerin listesi alma ve Sosyal Gvenlik Bakanl'nda ilan edilecektir.
C) in yrtmyle ilgili Tefti grevine alnacaklar iin; Hukuk, Siyasal Bilgiler, Siyasal Bilimler,ktisat, dari Bilimler,letme,ktisadi ve dari Bilimleri Faklteleri ile bunlarn dengi yerli ve yabanc Faklte veya Yksek okullardan birinden mezun olmak,
i Sal ve Gvenliiyle ilgili Tefti grevine alnacaklar iin; Tp Doktoru, mimar, elektrik, maden, jeoloji, metalrji, inaat, elektronik, makine, kimya, endstri, fizik, bilgisayar, tekstil, petrol, uak, gemi, evre yksek mhendisi veya mhendisi olmak.
D) Salk durumunun iklim deiikliklerine ve her eit yolculuk koullarna elverili olduunu salk kurulu raporuyla belgelemek.
E) Kastl olmayan sular dnda zgrl balayc bir cezayla hkml olmamak,
E) Tutum ve davranlar, varsa sicili ynnden Mfettilie engel durumu bulunmamak,
G) Snavn ald yln ocak aynn birinci gnnde otuz yan doldurmam bulunmak (askerliini yapanlar iin askerlikte geen sre eklenir),
H) Bu snava ikinden fazla girmemi olmak,
Bavuru ekli, Yeri ve Zaman:
1)Bavurular 2/11/2001 gn alma saati bitiminde sona erecektir.
2)Snava girecek adaylar alma ve Sosyal Gvenlik Bakanl nn Bulvar No: 42 Emek/Ankara adresinde kurulacak kayt kabul brosuna bizzat bavuracaklardr.
3)Bizzat bavuru dnda hibir bavuru ekli dikkate alnmayacaktr.
4)Yazl snav 18/11/2001 tarihinde Ankara'da yaplacaktr. Snavn yaplaca yer ve saati gsteren snav giri belgesi, snava katlmaya hak kazanan adaylara gnderilecektir.
Dier Aklamalar
Adaylar alacaklar "Snav Giri Belgesi" ile ayrca kimlik belgesini (Nfus Czdan veya Src Belgesi) gstermeden snava katlamazlar. Yazl snavda 70 (yetmi) ve daha yukar puan alarak kazanan adaylara szl snavn yaplaca yer ve tarih posta ile bildirilecektir. Ayrca, yazl snav kazanan adaylarn isim listesi ile szl snavn yer ve tarihi alma ve Sosyal Gvenlik Bakanl'nn giri katnda ilan edilecektir.
Bavuru koullar ve snavlarla ilgili ayrntl bilgiyi ieren bror Tefti Kurulu Bakanl ile Tefti Ankara, stanbul, zmir,Adana,Bursa, Malatya,Samsun,Erzurum,Zonguldak,Antalya Grup Bakanlklar ve Bakanlmz Blge Mdrlklerinden temin edilebilir.
alma ve Sosyal Gvenlik Bakanl Tefti Kurulu Bakanl
nn Bulvar No: 42 Emek/Ankara