Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Mart 2011 11:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1-Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formunu, (İnternet sitemizde yer almaktadır) yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2-Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

DUYURULUR.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Moleküler Biyoloji Doçent 1 1 Mikoloji ve bakteriler üzerine çalışıyor olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Zooloji Profesör 1 1 Entomopatojenik nematodlar üzerine çalışıyor olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Zooloji Doçent 1 1 Hayvan histolojisi ve embriyolojisi alanında çalışıyor olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Anorganik Kimya Doçent 1 1 Paladosiklik kompleklerin sentezi ve katalitik uygulamalar üzerine çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği Profesör 1 1 Termodinamik konusunda çalışmaları olmak.
Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Muhasebe Finansman Profesör 1 1 Muhasebe ve Finans konularında çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Biyofizik Profesör 1 1 Tıp Doktoru olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Parazitoloji Profesör 1 1 Tıp Doktoru olmak ve Tıbbi Parazitoloji uzmanı olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1 1 Kardiyak anestezide deneyimli, kardiyopulmoner resussitasyonda eğitimci olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Tıbbi Patoloji Profesör 1 1 ------
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Enfeksiyon Hastalıkları Profesör 1 1 Yabancı cisim enfeksiyonları konusunda çalışmaları bulunmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Doçent 1 1 İç Hastalıkları uzmanı ve hematoloji yan dal uzmanı olmak ve Helikobakter konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Profesör 1 1 Yutma ve multipl-skleroz konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nükleer Tıp Profesör 1 1 Radyofarmasi alanında çalışmaları olmak.
Veteriner Fakültesi Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Anatomi Profesör 1 1 Biyomekanik alanında çalışmış olmak.
Veteriner Fakültesi Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Biyokimya Profesör 1 1 Yurtdışı projede görev almış olmak.
Veteriner Fakültesi Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Histoloji Embriyoloji Doçent 1 1 Deneysel embriyoloji ve kök hücre biyolojisi alanında çalışmaları olmak.
Veteriner Fakültesi Klinik Öncesi Bilimler Parazitoloji Profesör 1 1 Thcileria annulata üzerinde çalışmalar yapmış olmak ve Avrupa Birliği Projeleri içinde yer almak.
Veteriner Fakültesi Klinik Öncesi Bilimler Farmakoloji ve Toksikoloji Profesör 1 1 Veteriner-Farmakoloji ve Toksikoloji bilim alanında Doçent ünvanı almış olmak.
Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler İç Hastalıkları Doçent 1 1 Kedilerde Haemoplasmosis konusunda çalışmaları bulunmak.
Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Zootekni Profesör 1 1 Ruminant ve kanatlı yetiştiriciliği alanlarında çalışmaları bulunmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Fitopatoloji Profesör 1 1 Yabancı otlar ve herbisitler üzerine çalışmış olmak.
Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Gıda Mühendisliği Profesör 1 1 Gıdalarda Mikotoksin Kontaminasyonu konusunda çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarımsal Yapılar ve Sulama Profesör 1 1 Sulama ve Bitki Su İlişkileri Konularında Çalışmaları Bulunmak
Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarımsal Yapılar ve Sulama Profesör 1 1 Su kaynakları planlanması, Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Toprak Toprak Profesör 1 1 Bitki besleme ve bitkilerde stres fizyolojisi konusunda çalışmaları olmak.