BM ve İtalya tarafından düzenlenen burslu master programı

İlan Giriş : 08 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
BM ve İtalya tarafından düzenlenen burslu master programı

BM ve İtalya tarafından Ocak 2005 tarihinde başlayacak ve 12 ay boyunca devam edecek ?Master in Navigation and Related Applications? konulu bir eğitim programı düzenlenecektir.

Sekiz ayı İtalya?nın Torino kentindeki ?Politecnico di Torino?da gerçekleştirilecek olan sözkonusu program için gelişmekte olan ülkelerden 5 katılımcıya burs sağlanacaktır.

Seçilecek adaylar 4-6 ay boyunca staj yapacaklar ve kendi ülkelerindeki teknik bir laboratuvarda pilot proje uygulamasında bulunacaklardır.

Anılan programa başvuracak adayların uzay, elektrik, çevre ve haberleşme mühendisliği, enformasyon teknolojisi gibi alanlarda master ya da dengi bir dereceyi tamamlamış olmaları, İngilizce bilmeleri ve iletişim teorisi ile elektronik konularındaki temel unsurlara hakim olmaları istenmektedir.

Sözkonusu program ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna http://www.oosa.unvienna.org/SAP/gnss/fellowships.html internet adresinden ulaşılması mümkündür.

Burs programı için son başvuru tarihi 08 Ekim 2004 olarak belirlenmiş olup, anılan programa katılım öngörülmesi durumunda doldurulan formların 01 Ekim 2004 tarihine kadar Dışişleri Bakanlığı (Uluslararası Siyasi Kuruluşlar Genel Müdür Yardımcılığı)na ulaştırılması gerekmektedir.