Selçuk Üniversitesi Okutman Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Ağustos 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Selçuk Üniversitesi Okutman Alım İlanı

Üniversitemizin çeşitli birimlerine aşağıda unvan,yer ve şartları belirtilen öğretim elemanı alınacaktır.

Okutman kadrosu sınavlarına girecek adayların dilekçe, ayrıntılı ve anlaşılır özgeçmiş, kamu hizmeti varsa hizmet cetveli, öğrenim belgesi, varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir nüsha dosya ve nüfus cüzdanı örneği ile, en geç 27 Ağustos 2004 mesai bitimine kadar bizzat Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru yapan adayların lisans derecelerini ilgili dalda sağlamış olmaları gerekmektedir.

Başvuran adaylar için 02 Eylül 2004 Perşembe günü saat 10:00 da bilim sınavı, aynı gün öğleden sonra mülakat yapılacaktır.

(Yer: Fen-Edebiyat Fakültesi)


Unvanı Adet Açıklama
Bilgisayar Okutmanı 3 Bilgisayar Mühendisi olmak. Bilgisayar mühendisliği alanında yüksek lisansını bitirmiş veya yapıyor olmak, Veri tabanları konusunda deneyimli olmak tercih sebebidir.
Dökümantasyon Teknolojileri Okt 1 Alanı ile ilgili yeterli uygulama deneyimine sahip olmak ve iyi derecede yabancı dil düzeyine sahip olmak.
T.C. İnkılap Tarihi Okutmanı 2 Tarih veya Tarih Eğitimi Bölümü mezunu olmak, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihinde yüksek lisansını bitirmiş veya yapıyor olmak.
Türk Dili Okutmanı 4 Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi veya Türkçe Eğitimi Bölümü mezunu, yüksek lisansını bitirmiş veya yapıyor olmak.
İngilizce Okutmanı 3 KPDS veya ÜDS den en az 80, TOEFL den yeni sistemde en az 213 (Eski Sistem 550) İLTS den en az 6.00 almış olmak