Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Şubat 2011 08:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Marmara Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Teknoloji Fakültesinin aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör alınacaktır.

Profesör kadrosu Daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile ?Başlıca Araştırma Eserini? belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı da ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.

ADRESLER

M. Ü. Rektörlüğü: Göztepe Kampüsü-Kadıköy/İSTANBUL

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

BÖLÜM KADRO ÜNVANI ADEDİ

Fransızca Mütercim TercümanlıkProfesör1

HUKUK FAKÜLTESİ

BÖLÜM-ANABİLİM DALIKADRO ÜNVANIADEDİ ARANAN ŞARTLAR

Özel Hukuk-Ticaret HukukuProfesör1Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Fikri Sınai Mülkiyet Hukuku alanında uzman olmak Kamu Hukuku-Ceza ve Ceza Usul HukukuProfesör1Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Ceza ve Ceza Usul Hukuku alanında Uzman olmak Kamu Hukuku-Hukuk TarihiProfesör1Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Hukuk Tarihi alanında Uzman olmak

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

BÖLÜM KADRO ÜNVANIADEDİ ARANAN ŞARTLAR

Makine MühendisliğiProfesör1Makine Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olmak. Üretim Yönetimi alanında Yüksek Lisans ve Doktora derecesine sahip olmak, Ürün ve Hizmet kalitesi, yeni ürün ve hizmetin ve süreçlerinin geliştirilmesi ve tedarik zincir ve bilgi yönetimi konularında uzman ve deneyimli olmak.