Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Şubat 2011 08:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan adaylarının ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde ilgili Dekanlıklara/Müdürlüklere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen asgari koşullar İle Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ek koşulları sağlayan adayların başvurdukları bölüm / anabilim dalını belirten dilekçeleri ekinde 2 adet fotoğraf, doktora belgesi, yayın listesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

  KADRO  
  UNVANI/  
  ADET  
BİRİM / ANABİLİM /PROGRAM Yrd.Doç. Açıklama
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
KOOPERATİFÇİLİK 1 Tarım Ekonomisi Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ
SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği alanında Doktora yapmış ve alternatif ölçme-değerlendîrme konusunda çalışma yapmış olmak.
SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 İlköğretim Sınıf Öğretmenliği alanında Doktora yapmış ve okuduğunu anlama ve yazılı anlatım becerileri konusunda çalışmaları olmak.
EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET 1