Antalya Kemer Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Şubat 2011 11:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Antalya Kemer Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

ANTALYA İLİ KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE

İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

Kemer İlçesi Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15,16 ve 17. maddeleri ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında yer alan şartlarını taşımak koşulu ile, Belediyemizde münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı,derecesi,adeti, KPPSS taban puanı ve türü belirtilen İtfaiye Eri kadrolarına; Merkezi sıııavdan(KPSS) komisyonca belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 (Üç) katı aday belirlenerek İtfaiye Eri kadrosuna personel alımı yapılacaktır.

BOŞ KADROLAR

Sıra No Sınıfı Adedi Kadro Ünvanı Derecesi Cinsiyeti Öğrenim Durumu KPSS Puanı
1 GİH 2 İtfaiye Eri 9 K/E Üniversite (4 Yıllık) KPSSP3 60
2 GİH 1 İtfaiye Eri 10 K/E Yüksekokul (İki Yıllık) KPSS P93 60
3 GİH   İtfaiye Eri 11 K/E Lise ve dengi okul mezunu. KPSSP94 60

Toplam : 4 Adet İtfaiye Eri

BAŞVURU ŞARTLARI: - Genel Şartlar

a) Türk Vatandaşı olmak

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini saklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

d) Üniversite (4 Yıllık),Yüksekokul (İki Yılık),Lise ve dengi okul mezunu olmak.

e) Son başvuru tarihi olan 01.03.2011 tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, (01.03.1981 tarih veya daha sonraki tarihlerde doğmuş olanlar başvurabilecektir.)

f) Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydı ile İtfaiye teşkilatmm çalışma şartlarına uygun olmak.

d) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespit Beldemiz Kemer Sağlık Ocağı Tabipliğince yapılacaktır).

g) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş, Üniversite (4 Yıl Yüksekokul(İki Yıllık) KPSS P93 Önlisans,Lise ve Dengi Okul mezunları için yukarıda belirtilen (KPSS P94) 60 ve üzeri puanı almış olmak.

ı)Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memur olarak çalışmış veya çalışıyor olmamak,

SINAVA BAŞVURU:

Başvurular, Kemer Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü'ne (Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1/Kemer/ANTALYA adresine) şahsen yapılacak olup, posta ve internet yolu ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular 01 Mart 2011 Salı günü saat 08:30 da başlayıp, aynı gün mesai saati bitiminde sona erecektir. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremizce değerlendirilmeye alınmayacak ve ilgililer hakkında Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına suç duyurusunda bulunulacaktır.

SINAV YERÎ VE SAATİ:

Sözlü mülakat sınavı 04 Mart 2011 Cuma günü Kemer Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda (Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No: l/Kemer/ANTALYA adresine) ; Saat:14:00Ma, sözlü sınav yapılacaktır. Adaylar için ayrıca, dayanıklılık testi uygulanacaktır.( Adayların sınava gelirken spor ayakkabısı, eşofman, sınav giriş kartı ve Nüfus Cüzdanını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.)

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

Kemer Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak İş Talep Formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle ilgili forma aşağıdaki belgeler eklenecektir.( İş Talep Formu www.antalyakemer.bel .tr adresinden de almabilir.)

e) Mesleki bilgi ve becerilerine yönelik sorular ve uygulamalar,

f) Genel Kültür.

SINAVIN SEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Sınava girişe hak kazanan adaylar için, 04 Mart 2011 Cuma günü Kemer Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda (Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1 /Kemer/ANTALYA adresinde); Saat 14:00'da Sözlü Sınav Komisyonu huzurunda Sözlü Sınav ve dayanıklılık testi yapılacaktır. Sözlü sınav ve dayanıklılık testinden 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Sözlü smavı ile dayanıklılık testi notunun aritmetik ortalamasının ( Kurum sözlü sınavı notu) %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle İtfaiye Eri kadroları için başarı notu belirlenir.

Giriş sınavmda en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediye Başkanlığı ilan panosuna asılarak ve Belediyemiz internet (www.antalva-kemer.bel.tr) adresinden duyurulur. Ayrıca, smav sonucu sözlü sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilir. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar ASİL ve boş kadro sayısının yansı kadar YEDEK aday belirlenir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeler ve işlemleri Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Süresi içinde yapılmayan ve İnternet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İLANEN DUYURULUR.

Galip GÜN Belediye Ba:

1- KPSS Sınav Sonuç Belgesi Örneği (Aslı ibraz edilecek)

2- T.C.kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı ibraz edilecek)

3- Son altı ay içerisinde çekilen 2 adet vesikalık fotoğraf

4- Öğrenim Durumunu Gösterir Belge Fotokopisi (Aslı ibraz edilecek)

6- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyanı

7- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

KPSS Başarı puanına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere boş kadro sayısının üç katı kadar aday sınava çağırılacak olup, sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığımız (www.antalva- kemer.bel, tr^ internet sitesinde yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Smava giriş belgeleri 01 Mart 2011 tarihinde Kemer Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğümden alınacaktır. Sözlü smav öncesinde adaylar Kemer Sağlık Ocağı Tabipliğine başvurmak suretiyle boy ve kilo tespiti yaptıracaktır. Boy ve Kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü smava alınmayacaktır. Adaylar sınavda bu belgelerle birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesini de yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmayacak müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV KONULARI (Mülakat sınav konuları)

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuat,

f) Sabıka kaydının olmadığına dair beyanı