Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Şubat 2011 10:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÛRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 657 sayılı Devlet Memurlar Kanununun değişik 48. maddesinde ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru sûresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür.

Yardımcı doçent kadrolarına başvurular ise ilgili fakültelere şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

öğretim üyesi atamalarında, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun İlgili maddeleri ile öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uygulanacaktır. Yardımcı doçent kadrosuna başvurularda, merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alınmış olsa bile, 2547 sayılı Yüksek öğretim Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizce ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır. Adaylar, hangi dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde belirteceklerdir. Yardımcı doçentlik dil sınavının tarihi Rektörlüğümüzce daha sonra belirlenecek olup, konu ile ilgili duyuru www.ksu.edu.tr. adresinden yapılacaktır. Adaylardan, istenilen belgeler;

Bölüm, Anabilim Dalını ve sabıka kaydının bulunup bulunmadığını belirten başvuru dilekçesi ekinde bir adet fotoğraf, lisans diploması fotokopisi, doktora diploma fotokopisi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi, bilimsel çalışma ve yayın listesi, yabancı dil belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır.

BİRİMİ UNVAN K/D ADET NİTELİĞİ
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Yrd.Doç. 3 1 Parçacık fiziği alanında sabit hedef deneyinde tesir kesiti hesaplamaları üzerinde çalışmış olmak.
Analitik Kimya Yrd.Doç. 3 1 Ozonlama, Fenol, Fenolik Bileşikler örganosolvlignin konusunda deneyimli olmak
Genel Biyoloji Yrd. Doç. 3 1 Dermatofitler konusunda deneyimli olmak
Hidrobiyoloji Yrd. Doç. 3 1 Gen klonlama ve analizi konusunda deneyimli olmak
Alman Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. 3 1 Alman dilbilimi, gösterge bilim ve iletişim bilimi konusunda deneyimli olmak