• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2011-02-02T08:36
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

T.C.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent alınacaktır. (Profesör ve doçent devamlı statüye atanacaktır.)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesi’nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri’ni taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde “Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir” adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Mimarlık Bölümü: Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sanat Tarihi Bölümü: Türk İslam Sanatı Anabilim Dalı.

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü: Biyokimya Anabilim Dalı.

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Kimya Anabilim Dalı. (2 adet)

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU: (Hava Fizyolojisi ve Havacılık Tıbbı alanında deneyimli olmak.)

YARDIMCI DOÇENT:

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Endüstri Mühendisliği Bölümü: Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı; Kimya Mühendisliği Bölümü: Proses ve Reaktör Tasarımı Anabilim Dalı; İnşaat Mühendisliği Bölümü: Yapı Yönetimi Anabilim Dalı.

FEN FAKÜLTESİ: Kimya Bölümü: Biyokimya Anabilim Dalı, Organik Kimya Anabilim Dalı.

(Biyokimya Anabilim Dalı kadrosuna başvuracak adayların yükseklisans ve doktorasını Biyomühendislik alanında tamamlamış olması gerekmektedir.)

EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sosyoloji Bölümü: Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU: (2 adet) (Bu kadrolardan bir adedi için Havacılık Elektrik ve Elektroniği alanında, diğeri için ise Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği alanında deneyimli olmak.)

İLAN SON BAŞVURU TARİHİ :17 ŞUBAT 2011

YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN YABANCI DİL SINAV TARİHİ :21 ŞUBAT 2011 TARİHİNDE SAAT 10.00’DA SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 3 NOLU DERSLİKTE YAPILACAKTIR. (BAŞVURU DİLEKÇELERİNDE YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN SINAVA GİRİLECEK YABANCI DİL AÇIKÇA BELİRTİLECEKTİR.)

Memurlar.Net
1 hafta önce SGK, 344 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 50 idare memuru alacak 2 hafta önce Harran Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Akdeniz Üniversitesi 72 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Kafkas Üniversitesi 26 sözleşmeli personel alacak 4 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 zabıta memuru alacak 3 gün önce Bingöl Üniversitesi 23 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı 1 hafta önce Milli Savunma Bakanlığı 25 Bin uzman erbaş alacak 6 gün önce Gazi Üniversitesi 19 sözleşmeli personel alacak