Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Şubat 2011 08:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent alınacaktır. (Profesör ve doçent devamlı statüye atanacaktır.)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesi?nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri?ni taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde ?Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir? adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Mimarlık Bölümü: Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sanat Tarihi Bölümü: Türk İslam Sanatı Anabilim Dalı.

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü: Biyokimya Anabilim Dalı.

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Kimya Anabilim Dalı. (2 adet)

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU: (Hava Fizyolojisi ve Havacılık Tıbbı alanında deneyimli olmak.)

YARDIMCI DOÇENT:

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Endüstri Mühendisliği Bölümü: Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı; Kimya Mühendisliği Bölümü: Proses ve Reaktör Tasarımı Anabilim Dalı; İnşaat Mühendisliği Bölümü: Yapı Yönetimi Anabilim Dalı.

FEN FAKÜLTESİ: Kimya Bölümü: Biyokimya Anabilim Dalı, Organik Kimya Anabilim Dalı.

(Biyokimya Anabilim Dalı kadrosuna başvuracak adayların yükseklisans ve doktorasını Biyomühendislik alanında tamamlamış olması gerekmektedir.)

EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sosyoloji Bölümü: Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU: (2 adet) (Bu kadrolardan bir adedi için Havacılık Elektrik ve Elektroniği alanında, diğeri için ise Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği alanında deneyimli olmak.)

İLAN SON BAŞVURU TARİHİ :17 ŞUBAT 2011

YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN YABANCI DİL SINAV TARİHİ :21 ŞUBAT 2011 TARİHİNDE SAAT 10.00?DA SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 3 NOLU DERSLİKTE YAPILACAKTIR. (BAŞVURU DİLEKÇELERİNDE YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN SINAVA GİRİLECEK YABANCI DİL AÇIKÇA BELİRTİLECEKTİR.)