ODTÜ, Doktora Sonrası Araştırma Programı'na araştırıcı alacak

İlan Giriş : 01 Şubat 2011 10:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
ODTÜ, Doktora Sonrası Araştırma Programı'na araştırıcı alacak

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA PROGRAMINDA (DOSAP) ARAŞTIRMACILAR GÖREVLENDİRİLECEKTİR

1. Doktora Sonrası Araştırma Programı'nın (DOSAP) amacı genç araştırmacı ve öğretim elemanlarının kendi konusunda uzmanlaşmış öğretim üyeleri ile ortak araştırmalar yapmasını teşvik etmek ve öğretim elemanları arasındaki bilimsel etkileşimi artırmaktır. Program ile ayrıntılı bilgi www.dosap.odtu.edu.tr adresinde verilmektedir.

2. Programa başvurmak isteyen genç öğretim elemanının doktorasını son 5 yıl içinde tamamlamış olması ve halen bir üniversitenin öğretim üyesi ya da öğretim görevlisi kadrosunda bulunması gereklidir. Bu program kamu ve özel kurumlarda görev yapan doktora dereceli çalışanları da kapsar.

3. Çalışmanın başlayabilmesi için DOSAP'a kabul edilen adayın görev yapmakta olduğu üniversite tarafından, 2547 Sayılı Yasa'nın 39. maddesi kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde görevlendirilmesi gerekmektedir. Kamu ve özel kurumlarda çalışmakta olan personel de, bağlı oldukları kurumun tabi olduğu yasal mevzuata göre geçici olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde görevlendirilmelidir.

4. İlgilenen araştırmacıların www.dosap.odtu.edu.tr adresinde verilen DOSAP Aday Başvuru Formunu doldurarak 25 Şubat 2011 tarihine kadar e-posta ile [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir