Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Ocak 2011 09:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adnan Menderes Üniversitesinden:

DÜZELTME

31.01.2011 Pazartesi günü 733/1-1 İlan Numarası ile Resmi Gazete?de yayınlanan Üniversitemiz ile ilgili Akademik Kadro ilanımızda 1 adet Profesör kadrosu ilanı açıklaması sehven yazılmamış olup, aşağıdaki ilanın açıklama metni 31.01.2011 tarihli ilana eklenmiştir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Ünvanı Derece Adet Açıklama
Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilm. Kadın Hast. ve Doğum Profesör 1 1 Perinatoloji alanında çalışmaları olmak ve bu alanda en az altı ay süreyle yurt dışında çalışmış olmak.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2 - Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

DUYURULUR.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Aydın Sağlık Y.O. Hemşirelik Doğum Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Doçent 2 1 Hemşirelik alanında Doçent unvanını almış olmak.
Aydın Sağlık Y.O. Hemşirelik İç Hastalıkları Hemşireliği Doçent 2 1 Hemşirelik alanında Doçent unvanını almış olmak.
Fen Edebiyat Fak. Arkeoloji Klasik Arkeoloji Doçent 1 1 Arkaik İyon Mimarlığı konusunda çalışıyor olmak.
Fen Edebiyat Fak. Batı Dilleri ve Edebiyatı Fransız Dili ve Edebiyatı Doçent 2 1 Fransız Dili ve Edebiyatında Doçent olmak.
Fen Edebiyat Fak. Biyoloji Genel Biyoloji Doçent 1 1 Çekirge sitogenetiği üzerine çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fak. Biyoloji Zooloji Doçent 2 1 Anfibi Biyolojisi ve Ekolojisi üzerine çalışması olmak.
Fen Edebiyat Fak. Biyoloji Zooloji Profesör 1 1 Kaplumbağaların Biyolojisi ve Ekolojisi üzerine çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fak. Felsefe Sistematik Felsefe ve Mantık Doçent 1 1 İnsan Felsefesi alanında çalışmış olmak.
Fen Edebiyat Fak. Felsefe Türk İslam Düşünce Tarihi Doçent 2 1  
Fen Edebiyat Fak. Fizik Matematiksel Fizik Profesör 1 1 Karma Spin Modelleri üzerinde çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fak. Kimya Anargonik Kimya Profesör 1 1 Organoboron Bileşikleri konusunda çalışmış olmak.
Fen Edebiyat Fak. Matematik Cebir ve Sayılar Teorisi Doçent 1 1 Modül Teorisi konusunda çalışıyor olmak.
Nazilli İk. ve İd. Bil .Fak . İşletme Muhasebe Finansman Doçent 1 1 ---
Nazilli İk. ve İd. Bil .Fak . Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri Doçent 1 1 Doçentlik Unvanını Kamu Yönetimi alanından almış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Tıbbi Patoloji Doçent 1 1 ----
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1 1 Yoğun Bakım konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Profesör 1 1 Patent sahibi olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Profesör 1 1 ----
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 1 Çocuk Nörolojisi Uzmanı olmak. Sarabral felçli çocuk konusunda ve hipoksik iskemik ensefalopati konularında deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Doçent 1 1 ---
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Enfeksiyon Hastalıkları Profesör 1 1 ---
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Profesör 1 1 ---
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Profesör 1 2 Nefroloji Uzmanı olnak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Profesör 1 1 Girişimsel Radyoloji konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Tıbbi Genetik Profesör 1 1 Tıbbi Genetik Uzmanı olmak. Genetik Toksikoloji ve Transplantasyon Genetiğinde deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Fizyoloji Doçent 1 1 Tıp Doktoru ve Fizyoloji Doktorası olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Histoloji-Embriyoloji Doçent 1 1 Tıpta Uzman olmak, Melatonin ve leptin konusunda çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Mikrobiyoloji Doçent 1 1 Tıp Doktoru, Tıpta Uzman ve Mikobakteriyolojide deneyimli olmak.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO. - - Doçent 1 1 Seyahat İşletmeciliği ve Turist Rehberliği konularında çalışmaları olmak.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO. - - Doçent 1 1 Yönetim Organizasyon alanında ve Turizm İşletmeleri Yönetimi konularında çalışmaları olmak.
Veteriner Fak. Besin Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Besin Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Doçent 1 1 Balık eti mikrobiyolojisi ve teknolojisi üzerinde çalışma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Bilimler Cerrahi Profesör 1 1 Sığırlarda eklem hastalıkları kosusunda çalışma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Bilimler İç Hastalıkları Profesör 1 1 Farklı Hayvan türlerinde anemiler kanusunda çalışma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Bilimler İç Hastalıkları Profesör 1 1 Köpeklerde Visseral Leishmaniasis konusunda çalışma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Öncesi Bilimler Farmakoloji ve Toksikoloji Doçent 1 1 Veteriner-Farmakoloji ve Toksikoloji bilim alanında Doçent unvanı almış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Öncesi Bilimler Patoloji Profesör 1 1 Avian encefalomiyelitis ve Küçük Ruminant Vebası konularında çalışma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Anatomi Doçent 1 1 Sinir İletimi ve Elektronöromiyografi alanında çalışmaları olmak
Veteriner Fak. Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Histoloji-Embriyoloji Profesör 1 1 Solunum sisteminin savunması hakkında çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bahçe Bitkileri Doçent 1 1 Meyve yetiştirme ve ıslahı bilim dalında sert kabuklu meyve türleri yetiştiriciliği konusunda çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Entomoloji Profesör 1 1 Pamuk zararlıları ile ilgili çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Fitopatoloji Profesör 1 1 Yabancı Ot konusunda çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Su Ürünleri Doçent 1 1 Deniz Balıklarında deformasyon üzerine çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Tarım İşletmeciliği Doçent 1 1 Tarım İşletmeciliği konusunda çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Tarım Makinaları Doçent 1 1 Hassas tarım ve tarımda otomasyon konularında çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Tarım Makinaları Profesör 1 1 Hasat sonrası mekanizasyon, Toprak işleme ve ekim sistemleri konusunda çalışmları olmak.