Yozgat Yenipazar Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Ocak 2011 12:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yozgat Yenipazar Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

YENİPAZAR BELEDİYESİ TARAFINDAN İTFAİYE ERİ ALINACAKTIR.

Yenipazar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 21 Ekim 2006 tarih ve 26326 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15.16. ve 17. maddelerine ve bu yönetmeliğin 11 Nisan 2007 tarihinde yapılan değişikliklerine göre Başkanlığımızda münhal bulunan ve aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, KPSS puanı ve türü belirtilen İtfaiye Eri kadrosuna personel alınacaktır.

Cinsi Sınıfı Cinsiyeti Derecesi Adedi
İtfaiye Eri G.İ.H. E/K 11 1

Başvuru şartları

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

2- Sınav günü itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

3- Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik fobisi olmamak kaydıyla çalışma şartlarına uygun olmak.

4- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2010 KPSS sınavına girmiş ve Lise ve Dengi Okul Mezunlarının KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

5- Lise ve dengi okul mezunu olmak.

6- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak.

7- Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak olmak kaydıyla erkeklerde en az 167 cm boyunda, kadınlarda en az 160 cm boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+-) 10 kg den fazla fark bulunmamak.

8- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlığı bulunmamak. (Tam Teşekküllü Hastaneden Sağlık Raporu İstenir.)

9- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamak. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşuna karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu bulunmamak.

10- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki genel şartları taşıyor olmak.

Belediyemize başvuran adaylar 2010 orta öğretim KPSS puanları başarı sırasına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak adayların listesi Belediye İlan Tahtası ve www.yozgat-yenipazar.bel.tr Belediyemiz sitesinden duyurulacaktır.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ.

Başvurular 07 Şubat 2011 Saat 08:00 de başlayım 09 Şubat 2011 günü saat 17:00 de sona erecektir. Başvurular Yenipazar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, posta ve internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

Yenipazar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde doldurulacak ve aşağıdaki belgeler başvuru formuna eklenecektir.

1- Nüfus Cüzdan Fotokopisi. (T.C kimlik no yazılı yeni ve geçerli olacak)

2- Öğrenim durumunu gösteri diploma aslı veya noter tasdikli fotokopisi.

3- KPSS Sınav Sonuç Belgesi.(aslı)

4- Son 3 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

5- Cumhuriyet Savcılığından alınmış adli sicil belgesi.(son bir ay içerisinde alınmış )

6- Sağlık Ocağından alınmış boy ve kilo tespitini belirten belge.(Sınav Sonunda Sağlık Kurulu Raporuyla Değiştirilecektir)

7- Askerlik Terhis veya Tecil Belgesi.( Aslı veya Noter Tasdikli Sureti olacak)

SINAV YER VE SAATİ:

Yenipazar Belediye Başkanlığı ?? Yenipazar Kasabası Cumhuriyet caddesi No:8A/3 Boğazlıyan YOZGAT adresindeki Yenipazar Belediye Hizmet Binasının Meclis Toplantı Salonunda 11 Şubat 2011 Cuma Günü Sabah Saat 11.00 da yapılacak olup İtfaiye Eri Adayları Sözlü Mülakata Tabi Tutulacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

1-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası.

2-Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi.

3-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu.

4-Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat.

DEĞERLENDİRME:

Sınav komisyonunca yapılacak sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için en az 100 üzerinden 70 puan almış olmak gerekir. Sözlü sınavdan 70 ve üzeri puan alan adayların sözlü puanı ile KPSSP94 puanlarının ortalaması alınarak hesaplanacaktır. En yüksek ortalama puan alan adaydan başlamak kaydıyla alınacak her kadro için bir asıl bir yedek aday ilan edilecektir. Sınav sonucu Kazanan adaya yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göreve başlamayan adayın yerine yedek aday arasından başarı sırası en yüksek adayın ataması yapılacaktır.

Giriş sırasında en yüksek puanı alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediye Binası İlan Tahtası ve www.yozgat-yenipazar.bel.trBelediye internet sitesinden duyurulacak ve sınava katılan tüm adaylara sınav sonucu yazılı olarak bildirilecektir. Başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli belgeler istenilir. Süresi içerisinde yapılmayan ve şahsen yapılmayan müracaatlar geçersizdir.

Sözlü sınav sonucunda oluşacak kurum sınavı başarı notu 70 olup, altında puan alan adaylar başarısız kabul edilecek ve atamaları yapılmayacaktır.

İLANEN DUYURULUR.