Çanakkale ile Lapseki SYDV Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ocak 2011 11:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale ile Lapseki SYDV Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ÇANAKKALE İLE LAPSEKİ İLÇESİ LAPSEKİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIM İLANI

Lapseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 02.08.2006 tarih ve 2006/4 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan. "Vakıflarda Çalışacak Personelin Niteliklerini Belirleyen Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 Sayılı İş Kanunu uyarınca 1 (bir) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

A- İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ

İşin Süresi: Belirsiz süreli Sözleşmeli

İş Unvanı: Vakıf Müdürü

Müracaat Yeri ve Adresi : Müracaat dosyası Vakıf Müdürü Ayşe KORUCUOĞLU' na alındı belgesi karşılığı teslim edilecektir. Lapseki Kaymakamlığı, Hükümet Konağı Lapseki/Çanakkale

B- ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 Yaşını bitirmiş olmak,

4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahıeciiik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

7- Üniversitelerin en az 4 yıllık fakülteleri ve dengi okulların aşağıda yazılı bölümlerinden mezun olmak,

Bölümler : Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslar arası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Turizm İşletmeciliği (4 Yıllık )

8- Son Başvuru tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak,

9- 2010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 (üniversite mezunları için) puan türünden 65 ve üstü puan almış olmak,

10- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya sakatlığı ile özürlü bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu,

11- Aktif olarak araç kullanacağından altı ay içerisinde en az B sınıfı sürücü belgesi alacaktır.

Lapseki Merkez, iki Belde, 40 köy ve diğer tüm yerleşim yerlerinde Vakıf faaliyetleri doğrultusunda inceleme, araştırma, tespit ve yardım dağıtımı yapılacağından günün 24 saati tek başına araç kullanması gerekmektedir.

C- BAŞVURULARIN ALINMASI :

Başvuruda bulunacak adaylar başvuruda istenilen belgeler ile birlikte Lapseki Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bürosuna alındı belgesi karşılığı elden veya Kargo, APS ve iadeli taahhütlü mektupla 15 ŞUBAT 2011 günü saat 17.00'e kadar başvurabilecektir. Bu tarih ve saatten sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

D- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, SINAV, YERLEŞTİRME SONUÇLARI VE SÖZLEŞMENİN YAPILMASI İLE İLGİLİ HUSUSLAR,

1- İstihdam Edilecek Personeli Belirleme;

İstihdam edilecek personel, sınav komisyonu tarafından önce Muhasebe Uygulama sınavına tabi tutulacaktır.

2- Muhasebe Uygulama Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Tespiti:

Lapseki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kurulacak üç kişilik bir komisyon tarafından başvuru evrakları incelenerek, Başvurusu geçerli sayılan adaylardan KPSSP3 sonuç belgelerindeki puanları esas alınarak en yüksekten başlamak üzere sıralama yapılacaktır. Bu sıralamada ilk beş sıraya girenler Muhasebe Uygulama sınavına girmeye hak kazanırlar. Sıralamada 5. sırada bulunanların eşit puanının olması halinde TOEFL, İELTS, KPDS ve ÜDS puanı yüksek olan aday tercih edilecektir.

Muhasebe sınavına girecek adayların listesi 17 Şubat 2011 günü saat 15.00'de Lapseki Kaymakamlığınca duyurulacaktır.

3- Muhasebe Uygulama Sınav Tarihi ve Konuları :

Muhasebe uygulama sınavı için adaylar 21.02.2011 tarihinde saat 13.00'de Lapseki Kaymakamlığında hazır olacaklardır. Sınav saat 14.00'de yapılacaktır.

Muhasebe Uygulama Sınavları aşağıdaki konulardan yapılacaktır.

1- Genel Muhasebe (40 puan)

2- Muhasebede kullanılan belgeler (10 puan)

3- 6762 Sayılı Türk Ticaret Kanunu (10 puan)

4- 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu (10 puan)

5- 193 Sayılı Gelir Vergisi Kanunu (10 puan)

6- 5520 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu (10 puan)

7- Bilgisayar Muhasebe paket yazılımları (10 puan)

Genel Muhasebe hariç diğer sınav konuları Bilgisayar ortamında yapılacaktır.

4- Mülakat Sınavı :

Muhasebe Uygulama sınavından aldığı puana göre yapılan sıralamada ilk üçe girenler Mülakat sınavına katılma hakkını kazanırlar. Mülakat sınavı Vakıfça kurulan bir Komisyon tarafından adaylarla tek tek değerlendirme görüşmesi yapılarak, ilanda belirtilen özelliklere ve aranan niteliklerle ilgili bilgi ve belgeler Komisyon raporu olarak Mütevelli Heyetin onayına sunulacaktır.

Mülakat sınavında adayların muhasebe, bilgisayar, Proje, yabancı dil olarak ingilizce bilgisi, yüksek lisans veya doktorasının bulunup bulunmadığı, B sınıfı şüryçüL belgesi ile kendini ifade, sosyal diyalog ve iletişim becerisi gibi kriterler dikkate,- alınacaktır. / _______

Mülakat Komisyonu tarafından 1 asil, 1.yedek ve 2.yedek aday fjseÇHerek-. Mütevelli Heyetinin onayına sunulur. Personel alımı Mütevelli Heyetinin "Onayı iTe kesinleşir. V''"-.

E-DİĞER HUSUSLAR :

1- Vakıf Müdürü olarak işe başlatılmasına rağmen Vakıf Mütevelli Heyeti Kararı ile her zaman unvan değişikliği yapılabilecektir. Bu durumda özlük hakları " Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm kadro standartları, Nitelikleri. Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin Esaslar" doğrultusunda Vakıf Mütevelli Heyetince yeni unvanına uygun olarak belirlenecek ve karar verilecektir.

2- Lapseki ilçe Merkezinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

3- Sözleşmesi yapılmasına rağmen iki aylık deneme süresi içerisinde yeterli performansı göstermediği Mütevelli heyetinin salt çoğunluğunun kararı ile tesbit edilen personelin sözleşmesi feshedilecektir. Bu durumda yedek aday değerlendirmeye alınabilecektir.

4- Süresi içerisinde B sınıfı sürücü belgesi alamayanların sözleşmesi fesh edilecektir.

5- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yapılan kontrollerde işe başlatılmış olsa bile aranan şartları taşımadığı veya yanlış beyan verdiği sonradan tesbit edildiği takdirde başvurusu iptal edilecek ve işine son verilecektir. Bu durumda sıralamada yedek aday değerlendirmeye alınacaktır.

6- Yazılı ve mülakat sınavına zamanında girmeyen, başvurmayan, başvurup sözleşmesi yapıldıktan sonra görevine başlamayan adaylar haklarını kaybedeceklerdir.

7- Sözleşmeli personel, kamu hizmetlerinin gördürülmesini temin maksadıyla, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet Memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atanmalarına dair mevzuat- bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle ( eş durumu, sağlık, vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

8- İstihdamı yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

F- BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1- Başvuru Dilekçesi ( Özgeçmiş, ikametgah adresi ve iletişim bilgileri dilekçede yer alacaktır.)

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesi, (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti)

3- KPSS Sonuç Belgesi, ( Aslı veya ÖSYM tasdikli sureti)

4- TOEFL, İELTS, KPDS ve ÜDS ingilizce yabancı dil sınav sonuç belgelen ( Değerlendirmeye alınacağından varsa mutlaka ibraz edilmelidir.)

5- Varsa Bilgisayar Yeterlilik Belgesi (Diploma, Sertifika veya Kurs Belgesi), (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti)

6- Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden)

7- Adli Sicil Kaydı Belgesi, (Cumhuriyet Savcılıklarından )

8- Tam teşekküllü hastaneden alınmış Sağlık Kurulu Raporu,

9- 2 Adet Fotoğraf, (Son 6 Ayda Çekilmiş Olacak)

10- Askerlik görevini yapmış veya muaf olduğuna dair belge.

11- Varsa Yüksek Lisans veya Doktora ile ilgili belge,

NOT: Vaktimiz yapılan sınav sonucunda personel atıp almamakta serbest olup ' müracaat eden adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamaz.

Ayrıntılı Bilgi için irtibat : Ayşe KORUCUOĞLU, Lapseki Kaymakamlığı Vakıf Müdürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hükümet Konağı Lapseki- Çanakkale

MSN: [email protected] Telefon : (0286) 512 10 12 / 512 10 14 Faks :( 0286) 512 15 06/512 25 06