Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Ocak 2011 10:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. 1 - Yardımcı Doçent Kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, yayın listesi, noterden tasdikli doktora veya uzmanlık belgesinin sureti (Yurtdışından alman diplomaların Üniversitelerarası Kuruldan denkliğinin onaylanması.) varsa yabancı dil başarı belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek başvurmaları gerekmektedir. Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini başvuru belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Yardımcı Doçent kadrosuna; Profesör ve Doçentler başvuramazlar.

BAŞVURU YERİ : Yardımcı Doçent adaylarının Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığına ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRESİ: İlanın Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır. Yardımcı Doçent adayları yabancı dil sınav günü ve saati ile yerini ilgili Birimden öğrenebileceklerdir.

NOT: Onaylı istenen evrakın teslimi sırasında aslını ibraz etmek şartıyla fotokopileri kabul edilir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ALANI YRD. DOÇENT

Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik İstatistik 1