Bartın Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Aralık 2010 10:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bartın Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin yukarıda belirtilen birimine 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

A-GENEL ŞARTLAR :

1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2- Başvurularda merkezi sınavdan (ALES) alanında en az 70 puan almış olmak.

3- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS)?den, en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

4- Yurt dışında lisans öğrenimini tamamlamış olanların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından denklik belgesi almış olması gerekmektedir.

B-ÖZEL ŞARTLAR :

1- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak,

2- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında Lisans mezuniyet notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4 lük ve 5 lik not sisteminin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu Kararıyla belirlenir.

C-MUAFİYET :

Doktorasını tamamlamış olanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik?in yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının başvurularında, merkezi sınav (ALES); meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.(merkezi sınavdan muaf olan adayların son iki yıla ait ALES notunun bulunmaması halinde, ALES puanı 70 olarak kabul edilir)

Ç-BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ :

Adaylar başvurularını doğrudan, ilgili Fakülte/Yüksekokula yapacaklardır. Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. Eksik ve onaysız belgelerle yapılacak müracaatlar kabul edilmez. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşarak ilgili birimin kaydına girmesi gerekir. Yanlış adrese yapılan başvurulardan kaynaklanan gecikmeden Üniversitemiz sorumlu değildir.

D-BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER :

-Başvuru formu ve dilekçesi,( http://personel.bartin.edu.tr/ adresinden temin edilebilir)

-Özgeçmiş

-ALES Belgesi, (aslı veya onaylı sureti)

-Lisans Belgesi, (aslı veya onaylı sureti)

-Lisans Transkript, (aslı veya onaylı sureti)

-Varsa Yüksek Lisans belgesi (aslı veya onaylı sureti)

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

-2 Adet Fotoğraf,

-Askerlik Terhis veya Tecil Belgesi, (aslı veya onaylı sureti)

-Yabancı Dil belgesi (KPDS,ÜDS, veya muadili). (aslı veya onaylı sureti)

-Daha önce kamuda hizmeti olanlar için hizmet belgesi (aslı veya onaylı sureti)

-Varsa bilimsel çalışmalarını kapsayan dosya.

*Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İLETİŞİM TEL.: Mühendislik Fakültesi Dekanlığı 0378 223 5352-5035

Elektrik-Elektronik, Elektronik-Haberleşme veya Elektrik Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 11 Ocak 2011
Makine Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 11 Ocak 2011
İnşaat Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 11 Ocak 2011
İnşaat Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 11 Ocak 2011
Çevre Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 11 Ocak 2011
Fakültelerin İktisat veya Ekonometri bölümü mezunu olmak Araştırma Görevlisi 1 11 Ocak 2011

B-ÖZEL ŞARTLAR :

1- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında Lisans mezuniyet notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4 lük ve 5 lik not sisteminin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu Kararıyla belirlenir.

Fakülte veya Yüksekokulların İngilizce Öğretmenliği alanından mezun olmak. Okutman 2 11 Ocak 2011
Fakülte veya Yüksekokulların İngilizce Öğretmenliği alanından mezun olmak. Akademik ders verme deneyimi en az 2 yıl olmak. Okutman 1 11 Ocak 2011

B- ÖZEL ŞARTLAR:

1- Lisans mezunu olmak.

2- Belgelendirmek kaydıyla alanında 2 yıl deneyime sahip olmak.

3- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında Lisans mezuniyet notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4 lük ve 5 lik not sisteminin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu Kararıyla belirlenir.

İnşaat Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Uzman 1 11 Ocak 2011
İnşaat Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Uzman 1 11 Ocak 2011
Çevre Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Uzman 1 11 Ocak 2011
Çevre Mühendisliği bölümü Lisans mezunu olmak. Uzman 1 11 Ocak 2011
Bilgisayar Müh. veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinden mezun olmak ve Database (SQL,Access)Web programlama (PHP,MY,SQL) ağ kurulumu ve yönetimi konularında tecrübe sahibi olmak. Uzman 1 11 Ocak 2011

B- ÖZEL ŞARTLAR:

1- En az Lisans mezunu olmak.

2- Belgelendirmek kaydıyla alanında 2 yıl deneyime sahip olmak.

3- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında Lisans mezuniyet notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4 lük ve 5 lik not sisteminin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu Kararıyla belirlenir.

Fakültelerin İngilizce Mütercimlik-Tercümanlık bölümü mezunu olmak.ÜDS veya KPDS?den 90 puan üstü almış olmak. Çevirici 1 11 Ocak 2011