Sakarya Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2010 13:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre Ümvemiemk'e Öğretim Üyesi alınacaktın .

1- Profesör kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini. Doçentlik Belgesini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, bilimsel yayınlarım, kongre ve konferans tebliğleri İle bunlara yapılan atıfları, eğitim-Ögretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarım veya yüksek lisans çalışmalarım kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi. Doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarım kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent kadrosu için adayların, Yabancı Dilini belirten Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafım, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, doktora belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarım kapsayan 4 takını dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir,

4-Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri" dikkate alınacağından burada belirtilen belgelerin de eklenmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (http://www.personeî.sakarya.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

Son başvuru tarihi ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili Birim Profesör Doçent Yrd. Doç.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi      
Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü     1
Güzel Sanatlar Fakültesi   1  
Resim Anasanat Dalı      
Görsel İletişim Tasarımı anasanat Dalı     1
Tıp Fakültesi      
Kardiyoloji Anabilim dalı 1