Kelkit SYDV Bayan Kilim Usta Öğretici Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Aralık 2010 09:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kelkit SYDV Bayan Kilim Usta Öğretici Alım İlanı

KELKİT SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIM İLANI

Kelkit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 02.08.2006 tarih ve 2006/4 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan, Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 Sayılı İş Kanunu uyarınca 2 (iki) adet sözleşmeli bayan personel alınacaktır.

İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ

İşin Süresi : 9 Ay

Meslek : SODES Projesi Zilli Kilim Usta Öğretici

Ücret : 1.000,00 TL. Aylık Brüt

ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

1- T.C. Vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

5- En az ortaöğretim (lise veya dengi) okul mezun olmak,

6- Başvuru tarihi itibari ile 25 yaşını bitirmiş ve 45 yaşını doldurmamış olmak,

7- Zilli Kilim Dokuması Usta Öğreticiliğinde en az 5 yıllık bir tecrübeye sahip olmak. (Deneyimlerini gösteren resmi nitelikli belge istenecektir.)

8- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl sağlığı, sakatlığı ile özürlü bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet sağlık raporu.

MÜRACAAT BİLGİLERİ:

Müracaat Tarihleri 03/01/2011 tarihinde başlayıp 15/01/2011 tarihi mesai bitimine kadar Kelkit İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Şahsen yapılacaktır.

Posta ile müracaat edecek adayların başvuruda istenen belgeleri eksiksiz olarak Kargo, APS ve İadeli Taahhütlü olarak 15/01/2011 tarihi mesai bitimine kadar Kelkit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırmaları durumunda müracaatları kabul edilecektir. Postada yaşanabilecek gecikmelerde bütün sorumluluk adayındır.

BAŞVURU EVRAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Başvuru Evraklarının Kabulü : Vakfımız tarafından aranan şartları taşıyan adayların başvurusu kabul edilecektir.

Değerlendirme : En fazla deneyime sahip başvuru sahiplerine öncelik verilmek üzere, bütün başvurular Mütevelli Heyet tarafından değerlendirilecektir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1- Özgeçmiş (Kendi el yazısı ile yazılacaktır),

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesi, (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti)

3- Kilim Dokumacılığında Deneyimini Gösteren Resmi Belge. (Halk Eğitim Müdürlüklerinden)

4- Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden)

5- Adli Sicil Kaydı Belgesi, (Cumhuriyet Savcılıklarından )

6- Tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet sağlık raporu (Başarı sıralamasında en yüksek puana sahip adaydan istenecektir),

7- 2 Adet Fotoğraf, (Son 6 Ayda Çekilmiş Olacak)

NOT: Vakfımız yapılan değerlendirme sonucunda personel alıp almamakta serbest olup müracaat eden adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamaz.

Adres: Hükümet Konağı Kat:1 Kelkit/GÜMÜŞHANE

Telf/Faks .: 0456 3172954