Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Aralık 2010 13:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni ^dn taşıyan doçent ve yardımcı doçent alınacaktır. (Doçentler devamlı statüye atanacaktır,)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri'ni taşıyan doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atan ma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsa yan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen15 gün içinde" Anadolu Üniversitesi Perso nel üms\ Başkanlığı - Eskişehir" adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır, ?

Yardımcı doçentlik yabancı dil sınavının yapılacağı tarih, başvuru sırasında açıklanacaktır,

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: iletişim Bölümü: İletişim Anabilim Dalı.

DEVLET KONSERVATUVARI:

YARDIMCI DOÇENT:

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü: Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı, Mimarlık Bölümü: Yapı Bilgisi Anabilim Dalı.

HUKUK FAKÜLTESİ: Özel Hukuk Bölümü: Roma Hukuku Anabilim Dalı (2 adet), Medeni Hukuk Anabilim Dalı. Kamu Hukuku Bölümü: İdare Hukuku Anabilim Dalı.

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU :