Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sözleşmeli sanatçı alacak

İlan Giriş : 06 Aralık 2010 11:20, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sözleşmeli sanatçı alacak

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI? NDAN
SANATÇILARA ÇAĞRI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasına Keman, Viyola, Viyolonsel, Kontrabas, Trombon, Trompet ve Vurma Çalgılar dallarında sözleşmeli statüde çalıştırılmak üzere stajyer sanatçılar alınacaktır.
1- Adayların, Üniversitelerin ya da Konservatuvarlarının lisans bölümlerinin ilgili çalgı dallarından mezun olmaları gerekmektedir.

2- Sınava yaylı çalgılar ve üflemeli çalgılar dalında gireceklerin repertuarlarında; 1 sonat, 1 konçerto ve 1 solo eser, vurma çalgılar dalında gireceklerin repertuarında; bir timpani eseri, tuşlu çalgılar için bir eser ve trampet etüdü bulunacaktır. Adaylar sınav komisyonunun seçeceği orkestra pasajlarından seçilecek deşifrelerden de sorumlu olacaktır.

3- Vurma çalgılar dalındaki adaylar hariç diğer adaylar sınava kendi enstrümanları ile katılacaklardır. Sınavı kazananlar orkestrada stajyer sanatçı olarak görevlendirilecek ve vurma çalgılar dalında kazananlar hariç, diğer kazanan sanatçılar orkestrada kendi enstrümanları ile görev alacaklardır.

4- Sınav repertuarlarını başvuru belgeleri ile birlikte teslim eden adaylara piyano eşliği sağlanacaktır. Adaylar dilerlerse sınava kendi piyano eşlikçileri ile katılabilirler.

5- Adayların 657 sayılı Devlet memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen genel Gartları taşımaları gerekmektedir.

6- Sınavlar Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında(Opera) 13 Aralık 2010 tarihinde saat 10:00?da yapılmaya başlanılacak olup, belirtilen gün içinde tamamlanamaması halinde sonraki günlerde de sürecektir. Sınavı kazananların listesi sınav yapılan binanın girişine asılarak ve Senfoni Orkestrasının web sayfasında ilan edilecektir. Sınav esnasında veya sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacaktır.

7- Tüm başvuru sahipleri başvuru dilekçelerine; diploma yada mezuniyet belgelerinin noterden onaylı örneklerini, özgeçmişlerini, 6 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Sabıkasının bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alacakları belgenin aslını ve erkek adaylar askerlik durum belgelerini ekleyerek ?Eskişehir BüyükGehir Belediyesi Senfoni Orkestrası gube Müdürlüğüne(Arifiye Mah. Belediye sokak Selami Vardar iş merkezi Kat 3 No:24) en geç 10 Aralık 2010 cuma günü mesai saati sonuna kadar Gahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular ile bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Senfoni Orkestrası sınavlarına katılacak adaylar, özgeçmişlerinde eğitim programlarındaki repertuarlarını belirteceklerdir.

8- Adaylar 0 222 221 07 40 ? 220 21 35 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilirler.