MEB, Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Sınav sonuçları açıklandı

İlan Giriş : 09 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MEB, Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Sınav sonuçları açıklandı

22 MAYIS 2004 TARİHİNDE DÜZENLENEN EĞİTİCİ BİLGİSAYAR FORMATÖR ÖĞRETMENLİK SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

Bilgisayar kullanımını ve bilgisayar ortamlı eğitimi yaygınlaştırmak, bilgi teknolojisi sınıflarının düzenli olarak işletimini sağlamak, bu konularda ihtiyaç duyulacak eğitimleri vermek amacıyla, ülke genelinde ilave ?'Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen'' seçilmesi için 22 Mayıs 2004 Cumartesi günü düzenlenen sınava Türkiye genelinde başvurarak sınavı kazanan adaylara ait sınav sonuçları aşağıda yer almaktadır.

Söz konusu sınava illerden katılan adaylardan 50 ve üzerinde puan alanlar ?'Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen'' olmaya hak kazanmışlardır.

Bu sınavda 50 ve üzerinde puan alarak sınavı kazanan adaylar, aşağıda yer alan il kontenjanları baz alınarak en yüksek puandan en düşük puana doğru bir sıralamaya tabi tutulmuşlardır. En yüksek puan alan adaylar söz konusu görevleri yürütmek üzere, sırasıyla kontenjan sayısı kadar Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilecekler, kontenjan fazlası kalan adaylar görev yaptıkları ilde bu konuda görevlendirilmeyeceklerdir. Ancak; çeşitli nedenlerle illerinde ve/veya kontenjan açığı bulunan diğer illerde ?'Eğitici Formatör Öğretmen'' açığı oluşması durumunda kontenjan fazlası ?'Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenler'' arasından en yüksek puan alanlar Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün oluru alındıktan sonra bu görevi yerine getirmek üzere, sıralanıp görevlendirileceklerdir.

Aşağıda adları yer alan öğretmenlerin ?'Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen'' olarak görevlendirilmeleri öncesinde; bu öğretmenlere ait formatör öğretmen olduklarını gösteren bilgisayar formatörlük belgelerinin , en geç 27 Ağustos 2004 Cuma günü mesai bitimine kadar bağlı bulundukları Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgisayar formatörlük belgelerinin Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından incelenmesinden sonra, durumu uygun olmayan adaylar, sınavı kazanmış olsalar dahi söz konusu sınav sonuçları geçersiz sayılacaktır.

İL KONTENJAN LİSTESİ SINAV SONUÇ LİSTESİ