İnönü Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Kasım 2010 09:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONAL ALIM İLANI

28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Hastanemizin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Adaylar her bir unvan için 2010 yılı KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlarda 10 (on) sözleşmeli personel alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN DİĞER KOŞULLAR

1. Türk vatandaşı olmak.

2. 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3. Müracaat tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak.

4.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak.

6. 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE ZAMANI

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 10 (on) iş günü içinde (mesai sonuna kadar) hangi pozisyona başvurduklarını belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2010 KPSS sonuç belgesi ile İnönü Üniversitesi Turgut özal Tıp Merkezi Personel Müdürlüğü Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

(1) Yerleştirme sonuçları en geç 1 (bir) hafta içerisinde www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

(2) Sözleşmeli hemşire ve sağlık teknikeri (anestezi), pozisyonuna yerleştirilen adaylar sonuçların ilan tarihinden itibaren 10 (on) iş günü içinde aşağıda talep edilen belgelerle birlikte, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Personel Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. 8 adet vesikalık fotoğraf, Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi, İkametgâh belgesi, Diplomanın aslı veya noter tasdikli onayı. SSK numarası ( Daha önce çalışmış adaylardan talep edilmektedir) Askerlik durum belgesi Sağlık Kurulu Raporu (Heyet Raporu) (Not: Heyet raporunun Hastanemizde (Turgut Özal Tıp Merkezi) alınması zorunludur. Üniversitemiz yerleşkesindeki Yapı Kredi Bankası'nda açtırılan maaş hesabına ait hesap cüzdanının fotokopisi.

(3) Süresi içinde başvuru evraklarını tamamlamayan kişiler yerleştirme haklarını kaybetmiş olacaklardır.

(4) Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek kadro belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

NOT: Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya her hangi bir şekilde gerçeği saklayarak ve 657 sayılı kanunun 4/b fıkrasına göre sözleşmeli personel pozisyonuna atanma hakkı taşımadığı tespit edilenlerle sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamazlar.