Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Kasım 2010 08:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünden :

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

Üniversitemiz Eğitim Fakültesine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince Öğretim Üyesi alınacaktır.

Doçent kadroları daimi statüde olup; bu kadrolara başvuracak adaylar dilekçelerine başvurdukları Birimi ve Anabilim Dalını belirterek ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlilik belgesi, doçentlik belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim edeceklerdir.

GENEL AÇIKLAMALAR

Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecelerine uygun olması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumundan alacakları onaylı, ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

Bütün kadrolara başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

1- Başvurular ilanın Resmi Gazete?de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır.

2- Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3- Ön (şekli) incelemeye göre anılan Kanun, Yönetmelik ve İlkelerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları işleme konulmayıp, başvuru belgeleri iade edilecektir.

Not:İlanımıza http://www.kastamonu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Birimi Bölümü /Anabilim Dalı Unvanı Derece Adet Aranan Şartlar
Eğitim Fakültesi İlköğretim /Sınıf Öğretmenliği Doçent 2 1 Türk Edebiyatı Alanında Doçentliğini Almış Olmak