İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Uşak Avgan Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Ekim 2010 17:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Avgan Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı
UŞAK/ULUBEY/AVGAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI?NDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını taşımak koşuluyla ; 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye itfaiye Yönetmeliği ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde Başkanlığımızda boş bulunan aşağıda ; sınıfı,Unvanı, Derecesi,adedi,cinsiyeti,öğrenim durumu,KPSS taban puanı , itfaiye eri kadrosuna 1 (Bir) kişi memur alımı yapılacaktır.

ATAMA YAPILACAK KADROLAR

SINIFI DERECE ÜNVANI ADET CİNSİYET TAHSİLİ
GİH 11 İtfaiye Eri 1 E-K Lise Mezunu ve En az 2 Yıllık Üniversite Mezunu olmak

Toplam 1 adet İtfaiye Eri.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI :

1- Türk Vatandaşı olmak.

2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile adayların 30 yaşını doldurmamış olmak.

3- Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla,erkeklerde en az 1.67 Metre Kadınlarda 1.60 Metre boyunda olmak ve boyun 1 metrede fazla kısmı ile kilosu (+-) 10 Kilodan fazla fark olmamak.

4- Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış olmak ,Tecilli ve Muaf olmamak.

5- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak,görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.

6- Siyasi ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak.

7- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.( Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak )

8- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Tarafından yapılan öğrenim durumuna uygun KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı ) 2008 sınavlarına girmiş ve KPSS puan türlerinden 70 Puan ve üzeri puan almış olmak.

9- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadroların 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup,İtfaiye eri adaylarının Listesi Belediyemiz ilan tahtasına asılarak yayınlanacaktır..Sınava Çağrılan adaylar için giriş belgesi düzenlenecektir.Sınava giriş belgeleri ?27./10?/ 2010 Çarşamba günü Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ :

Başvurular ?27./10?/2010 ile ?28../10?./2010 ile günü saat 16.00 kadar Avgan Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğüne Şahsen yapılacaktır.E-mail yada posta yolu yapılacak veya internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER :

Avgan Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( T.C. Kimlik Nolu)

2- Öğrenim durumlarını gösterir belgenin Aslı veya noter tasdikli sureti

3- Son 3 ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotograf.

4- KPSS sınav sonuç belgesinin aslı veya ÖSYM?ce onaylı sureti

5- Cumhuriyet Başsavcılığından adli sicil belgesi.(son l (bir ay ) içinde alınmış.)

6- Askerlikle ilişiği olmadığına dair Askerlik Şubesinden belge.

7- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmadığına, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmadığına dair Sağlık açısından kapalı mekan dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olduğunu gösterir Sağlık Kurulu Raporu İstenir.

8- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı.

9- Nüfus Dairesinden Aile Nüfus Kayıt Örneği.

10- Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden alınmış adres beyanı.

11- Kurumdan temin edilecek aday başvuru Formu(Aday başvuru formunu tükenmez kalemle doldurulacaktır.(Aday yazdığı bilgilerin doğruluğunu kabul eder.)

SINAV YERİ VE SAATİ :

______________________

Sınav yeri Avgan Belediye Başkanlığı Hizmet Binası olup, 02./11./2010 Salı Günü saat 10.00 yapılacaktır.

Dayanıklılık sınavı yine aynı gün 14.00 Belediyemizde İtfaiye Teşkilatı görevleri ve İtfaiye eri alımı Sınav Komisyonu tarafından yapılacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLEKAT)

a-) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b-) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c-) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d-) Mahalli İdareler ile Temel Mevzuat

e-) Genel Kültür.

f ) Belediye İtfaiye Yönetmenliğinin 16. maddesinin 5. bendi gereği dayanıklılık testi.

DEĞERLENDİRME

Başvuranlar arsından en yüksek puana sahip adaylardan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağrılır.Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir.Başarı notu,sözlü mülakat sınavında alınan nottur.

Yüksek puandan başlamak üzere; kadro sayısı kadar Asil kadro sayının yarısı kadar yedek üye belirlenecektir.

Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

Sınav Komisyonu; Sınav sonucunda personel alımı için ilanı çıktığı kadrolarda, başarı puanlarının düşük bulduğu veya yeterli bulmadığı taktirde sınav duyurusunda ilan edilenlerin bir kısmını ya da hiçbirini alıp almama hakkına sahiptir. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya her hangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersi sayılır ve bunların atamaları yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerin atamaları yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir.Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurursunda bulunulur.

İlanen Duyurulur.