Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınav İlanı (2002)

İlan Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınav İlanı (2002)
Snava girebilmek iin adaylarn;
1-Trakya Yal Tohumlar Tarm Sat Kooperatifleri Birlii Ynetmeliinde yazl artlar tamak
2-niversitelerin rgn eitim yapan Hukuk, Siyasal Bilgiler, letme v ktisat Faklteleri ile BF'lerin 4 yllk eitim veren Maliye, ktisat, letme, Kamu Ynetimi, Uluslararas likiler, alma Ekonomisi, Ekonometri blm veya bunlarn MEB'ce eitlii kabul edilmi Trkiye veya yabanc lkelerdeki eitlerinden birini bitirmi olmak,
3-Yazl snavn yaplaca tarihte 30 yan doldurmam olmak(30/5/1972 tarihinden nce doanlar)
4-Salk durumu her vtrl iklim ve yolculuk koullarna elverili olmak, Mfettilik grevini yapmasna engel olabilecek hastal veya sakatl bulunmamak
5-Erkek adaylarda askerlik grevini yapm veya erteletmi olmak ya da askerlikle ilikisi bulunmamak
6-Bakanlka yaplacak aratrma sonucuna gre sicil, tutum ve davranlar ynnden Mfettilie engel durumu olmamak
7-Birlik Mfetti yardmcl giri snavna birden fazla katlmam olmak,
arttr.
Snavlar yazl ve szl olmak zere iki blmde yaplacaktr. Yazl snav Trakya niversitesi Rektrlnce yaplacandan, snava bavuran adaylardan 15 milyon TL snav harc alnacaktr. Snav harc Trakya niversitesi vakf'nn Ziraat Bankas Edirne Merkez ubesindeki 265217 numaral hesabna yatrlacaktr.

Birlike belirlenen artlar tamadndan bavurular kabul edilmeyenler ile snav bavrusu kabul edildii halde snava katlmayan bavuru sahiplerinin snav cretleri iade edilmeyecektir.

Yazl snav 30/5/2002 tarihinde Edirne'de yaplacak olup, snav giri yeri ve saati snava katlan adaylara Trakya niversitesi Rektrlnce bildirilecektir.

Yazl snav sonularnn deerlendirilmesi ve adaylarn baar durumlarnn tespiti Tefti Kurulu Ynetmeliinin ilgili hkmleri dahilinde Trakya niversitesi Rektrlnce yaplacaktr. Szl snava yazl snavda baarl olanlar arlr.

Snav konular ktisat, Hukuk, Muhasebe ve yabanc dil dallarndan olumakta olup, snav konular ile adaylardan istenecek belgeler hakknda aklayc bilgileri kapsayan snav bror ve aday bavuru formu, Genel Mdrlk Tefti Kurulu Bakanlndan, Kooperatiflerden veiletmelerden temin edilebilir.

Snava katlacak adaylarn istenen belgeler ile birlikte en ge 29/4/2002 gn saat 17:30'a kadar Trakya Birlik Tefti Kurulu Bakanlna (1. Murat mah, Zbeyde Hanm cad, No:2 Edirne) bavurmalar gerekmektedir.