Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Ekim 2010 11:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek,

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten diliekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Doçentlik belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.

Postada meydana gelecek geçikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

İLGİLİLERE DUYURULUR

BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1 Fen Bilgisi Eğitimi alanında Doçentliğini almış olmak.
Müzik Eğitimi Doçent 1 Ses Eğitimi (Şan) doktorası yapmış olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET  
Sistematik Felsefe ve Mantık Doçent 1  
FEN FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Yöneylem Araştırması Profesör 1 Endüstri Mühendisliği anabilim dalında Doktora yapmış, Nicel Karar Yöntemleri alanında Doçentliğini almış olmak.
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ      
ANASANAT DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Tekstil Tasarımı Profesör 1 Güzel Sanatlar Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Bölümü Tekstil anasanat dalı lisans mezunu, Uygulamalı Sanatlar anasanat dalında Yüksek lisans ve Sanatta Yeterlik yapmış, Plastik Sanatlar alanında Doçentliğini almış olmak.
HUKUK FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET  
Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Profesör 1  
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ    
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Profesör 1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Sosyal Politika alanında Doçentliğini almış olmak.
İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Profesör 1 Özel Hukuk anabilim dalında Yüksek lisans, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri anabilim dalında Doktora yapmış, Hukuk (İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku) alanında Doçentliğini almış olmak.
Yöneylem Profesör 1 Endüstri Mühendisliği bölümü lisans mezunu, İşletme anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Nicel Karar Yöntemleri alanında Doçentliğini almış olmak.
Bütçe ve Mali Planlama Profesör 1 Maliye anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Maliye alanında Doçentliğini almış olmak.
Mali Hukuk Doçent 1 Maliye (Mali Hukuk) anabilim dalında Yüksek lisans, Maliye anabilim dalında Doktora yapmış olmak.
Sayısal Yöntemler Doçent 1 İşletme bölümü lisans mezunu, İşletme (Üretim Yönetimi ve Endüstri İşletmeciliği) anabilim dalında Yüksek lisans, İşletme anabilim dalında Doktora yapmış, Nicel Karar Yöntemleri alanında Doçentliğini almış olmak.
MİMARLIK FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Şehircilik Doçent 1 Şehir ve Bölge Planlama Programında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Planlama alanında Doçentliğini almış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Üretim Metalurjisi Profesör 1 Metalurji Mühendisliği anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Yöneylem Araştırması Profesör 1 Endüstri Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak, Endüstri Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Cevher Hazırlama Profesör 1 Maden Mühendisliği alanında Doktora yapmış, Maden Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Cevher Hazırlama Profesör 1 Maden Mühendisliği (Cevher Hazırlama) bölümünde Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Maden Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Uygulamalı Jeoloji Profesör 1 Jeoloji Mühendisliği (Uygulamalı Jeoloji) bölümünde Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Yer Bilimleri Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Makine Teorisi ve Dinamiği Doçent 1 Makina Mühendisliği ( Makina Teorisi ve Dinamiği) anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Makine Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Cevher Hazırlama Doçent 1  
Maden İşletme Doçent 1 Maden Mühendisliği (Maden İşletme) anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Maden Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
TIP FAKÜLTESİ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Neonatoloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Gastroentrolojisi Yandal ihtisası yapmış olmak.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Hematoloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Gastroentroloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
Kardiyoloji Profesör 1  
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1  
Tıbbi Biyokimya Profesör 1 Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı olmak.
Tıbbi Biyokimya Profesör 1 Biyokimya alanında Doktora yapmış olmak.
Tıbbi Biyokimya Profesör 1 Biokimya ve Klinik Biokimya Uzmanı olmak.
Radyasyon Onkolojisi Profesör 1  
Kadın Hastalıkları ve Doğum Profesör 1  
Tıbbi Patoloji Profesör 1  
Tıbbi Patoloji Profesör 1  
Tıbbi Patoloji Profesör 1  
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Profesör 1  
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1  
Nöroloji Profesör 1  
Ortopedi ve Travmatoloji Profesör 1  
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Yandal ihtisası yapmış olmak.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Genetik Hastalıkları alanında 5 yıl deneyimli olmak.
Aile Hekimliği Doçent 1  
İç Hastalıkları Doçent 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Romatoloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
İç Hastalıkları Doçent 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Romatoloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1  
Beyin ve Sinir Cerrahisi Doçent 1  
Genel Cerrahi Doçent 1  
Kalp ve Damar Cerrahisi Doçent 1  
HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Doçent 1 Hemşirelik (Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği) anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Hemşirelik alanında Doçentliğini almış olmak.
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU
ÜNVANI   ADET ARANAN NİTELİKLER
Profesör   1 Fizyoterapi Rehabilitasyon bilim dalında Yüksek lisans, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon anabilim dalında Doktora yapmış, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında Doçentliğini almış olmak.
Profesör   1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında Doçentliğini almış olmak.
Doçent   1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında Doçentliğini almış olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU
ÜNVANI   ADET ARANAN NİTELİKLER
Doçent   1 Kulak -Burun-Boğaz ( Odioloji ) anabilim dalında Yüksek lisans, Kulak-Burun-Boğaz anabilim dalı Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları bilim dalında Doktora yapmış, Odyoloji alanında Doçentliğini almış olmak.
DEVLET KONSERVATUVARI      
ANASANAT DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Üfleme ve Vurma Çalgılar Profesör 1 Korno Programı Yüksek lisans, Müzik anasanat dalında Sanatta Yeterlik yapmış, Müzik alanında Doçentliğini almış olmak.
Yaylı Çalgılar Profesör 1 Viyola programında Yüksek lisans, Müzik anasanat dalında Sanatta Yeterlik yapmış, Müzik alanında Doçentliğini almış olmak.
Yaylı Çalgılar Profesör 1 Yaylı Çalgılar anasanat dalında Yüksek lisans ve Sanatta Yeterlik yapmış, Müzik alanında Doçentliğini almış olmak.
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ ENSTİTÜSÜ
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Deniz Bilimleri Doçent 1 Deniz Kimyası programında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Deniz Bilimleri ve Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
Deniz Bilimleri Doçent 1 Deniz Bilimleri (Deniz Jeolojisi ve Jeofiziği) anabilim dalında Yüksek lisans ve Doktora yapmış, Deniz Bilimleri ve Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olmak.
ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ      
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Klinik Onkoloji Profesör 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Hematoloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
Klinik Onkoloji Profesör 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Tıbbi Onkoloji Yandal ve Hematoloji Yandal ihtisası yapmış olmak.
Temel Onkoloji Profesör 1 Patoloji Uzmanı, Onkoloji anabilim dalı Temel Onkoloji Programında Doktora yapmış olmak.